Ana sayfa Dizi Haberleri Elif dizisi 7 Şubat Çarşamba 663. bölümünde Melek kendisini saklayan kişiyi hatırlıyor!

Elif dizisi 7 Şubat Çarşamba 663. bölümünde Melek kendisini saklayan kişiyi hatırlıyor!

tarafından ker_def

Elif dizisinin 663. bölümü 7 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’de Kanal 7 ekranlarında olacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu… İşte detaylar:

MELEK KENDİSİNİ SAKLAYAN KİŞİYİ HATIRLIYOR

Küçük bir kızın yaşadığı büyük sıkıntıların anlatıldığı Elif’te bu akşam Melek kendisini saklayan kişinin adını hatırlar. Yahya’yı tanıyan Veysel ise bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır.

663. Bölüm Özeti:

Elif, Süreyya’ya annesinin yaşadığını inandıramayınca, annesini internetten aramaya karar verir. Süreyya Kerem’e olan duygularının karşılıksız olduğunu düşünerek umudunu kesmeye karar verir. Konaktan ayrılıp ayrı bir eve çıkmayı isteyen Süreyya hiç ummadığı bir engele takılır. Öte yandan Melek daha önce kendisini evde saklayan adamın adının Yahya olduğunu hatırlar. Yahya’yı tanıyan Veysel onun Melek’in bunca zamandır ortadan kaybolmasıyla bir ilgisi olup olmadığını öğrenmek için Yahya’nın akrabası Leyla’ya gider. Veysel Yahya’nın niyetini öğrenebilecek mi?

Hayatta yapayalnız kalan Elif’in zorlu yaşam mücadelesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7’de…

Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Melisa Döngel, Yıldız Asyalı, Hasan Ballıktaş, Derya Şen, Deniz İrem Morkoç, Murat Prosçiler, Nur Gürkan, Özge Yıldırım, Berna Keskin, Seyda Bayram, Mediha Aydın, Cenay Türksever, Burcu Karakaya, Uğur Özbağı, Melis Koç, Ömer Faruk, Parla Şenol
Yönetmen: Betül Sevim, Çağıl Aydoğdu
Yardımcı Yönetmen: Atıl Akbel
Yapımcı: İnci Gülen Oarr Yapım Koordinatörü: Tayfun Yaman Aydın
Görüntü Yönetmeni: Baybars Tekin, Faruk Harmankaya
Müzik: Murat Evgin Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz Senaryo: Rüya İstanbul