Ana sayfa Dizi İzle Elif Dizisi 7 Şubat Perşembe 859. Bölüm Özetini İzle

Elif Dizisi 7 Şubat Perşembe 859. Bölüm Özetini İzle

tarafından ker_def

Elif dizisinin 7 Şubat 859. bölümün özetini videodan izleyebilirsiniz. Ekranların sevilen dizisi Elif’te bu akşam Kıymet Macide’nin sırlarını öğrenmek için onun defterini ele geçirmek ister. Fakat Elif defteri yanlışlıkla çantasına koyar. Elif defteri okuyacak mı?

Elif Dizisi 859. bölümde neler yaşanacak? Kıymet’in kabusu onu bir hayli korkutmuştur. Macide’nin defterini aramaya koyulur. O defterin içinde neler yazdığını Kıymet çok merak ediyordur. Kıymet defteri bulup Macide’nin sırrını öğrenebilecek mi?

Kıymet Macide’nin rahmetli eşinin mezarını ziyaret ettiği sırada Kerem ve Macide’nin geldiğini görür. Hemen bir yere saklanan Kıymet yakalanmaktan korkar. Eve dönen Kıymet Macide’nin tüm sırlarını öğrenmek için onun özel defterinin peşine düşer. Bu defterdeki en önemli bilgi Macide’nin Melek ve Elif’i araması, Haktanır ailesinin birer varisi olarak onlara ulaşmak istemesidir. Kıymet bu defteri ararken Macide ile ders çalışan Elif defteri yanlışlıkla çantasına atar. Sonra yanlış defteri çantasına koyduğu fark eden Elif deftere bakar. Elif defteri okuyup Macide’nin aslında kendisini aradığını anlayacak mı?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar her gün 20:00’de Elif ile Kanal 7’de…