Ana sayfa Dizi İzle Elif dizisi 770. Bölüm Fragmanı Yayınlandı – 5 Ekim Cuma

Elif dizisi 770. Bölüm Fragmanı Yayınlandı – 5 Ekim Cuma

tarafından ker_def

Elif’te 5 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak bölümde, Aslı Melek’in evini kiralayarak onlara yardım eder. Ev sahibi ise Melek’i çıkaramadığı için çok öfkelenir. Öte yandan şirkette büyük bir toplantı yapılır. Toplantıya gelen sürpriz bir isim ise herkesi şaşkına çevirir. Melek oturduğu evin yeni kiracısının Aslı olduğunu görünce şok olur. Aslı ve Melek’in birbirlerini tanıdıklarını anlayan ev sahibi ise bozguna uğrar. Aslı’nın bu hamlesi Melek’in belalı ev sahibinden kurtulmasını sağlar. Haktanır Holding tekstil alanında faaliyet göstereceği için Kerem çok heyecanlıdır. Bunu bir toplantıyla şirkette duyurmak ister. Şirket hissedarlarından olan Macide ve Hümeyra da toplantıya katılmaya hazırlanır. Haktanır Ailesi, holdingdeki toplantıya katılır ama bütün aileyi büyük bir sürpriz bekler. Toplantıya son anda gelen ve Hümeyra’yı hayrete düşüren kişi kim?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar 17 Eylül Pazartesi’den itibaren Elif ile Kanal 7’de… Dizinin 770. bölümünden fragman yayınlandı. 5 Ekim Cuma günü ekrana gelecek olan Elif dizisinin yeni bölümünden fragman yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Yönetmenler: Betül Durmuş, Ece Tahtalıoğlu Yardımcı Yönetmen: Emre Bahadır Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş, Faruk Harmanya Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Berna Keskin, Nur Gürkan; Seyda Bayram, Özlem Savaş, Fatih Ayhan, Hasan Denizyaran, Cem Kılıç, Ece Baliç, Selim Aygün, Parla Şenol, Yıldız Asyalı, Uğur Özbağı, Canberk Kuzu, Melis Koç, Burcu Karakaya, Ömer Faruk Çalışkan, Yargı Eylem Ferzan, Betül Dikyol, Berkan Oral