Ana sayfa Dizi Fragmanları Elif Dizisi 8 Ocak Salı 837. Fragmanı İzle

Elif Dizisi 8 Ocak Salı 837. Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Elif dizisi 837. bölüm fragmanında Mahir annesinin ezeli düşmanı Macide’yi ölümden kurtarır. Jülide ise Alev ve Şafak’ın evleneceği dedikodusuyla yıkılır. Jülide gerçekleri öğrenecek mi? Macide uçurumun kenarında ölümle burun burunadır. Duyduğu seslerin etkisiyle uçurumdan atlamak üzereyken bir el onu çekip kurtarır.

Elif dizisinin 8 Ocak Salı günü 837. bölümü izleyicilerle buluşacak. Videodan dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Haktanır ailesinden geçmişin intikamını almaya yemin eden Mahir Macide’nin uçurumdan atlamasına engel olur. Macide ve Kıymet olanlardan kimseye bahsetmemek konusunda anlaşarak eve döner. Öte yandan Alev evde Şafak’ın Jülide için aldığı yüzüğü bulup sinsi bir oyun oynamaya karar verir. Yüzüğü takıp Jülide’nin dükkanına gider. Jülide yüzüğü tanır ama bütün iyi niyetiyle benzettiğini düşünür. Fakat dükkana gelen bir müşteri Leman’ın mahalleye yaydığı dedikoduyu söyleyince Jülide şok olur. Şafak ve Alev’in evleneceğini düşünen Jülide ne yapacak?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar her gün 20:00’de Elif ile Kanal 7’de…

Yönetmenler: Ece Tahtalıoğlu Pertez, Yasemin Erkul
Yardımcı Yönetmen: Emre Bahadır
Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz
Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş, Faruk Harmanya
Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Berna Keskin, Nur Gürkan, Seyda Bayram, Özlem Savaş, Fatih Ayhan, Hasan Denizyaran, Cem Kılıç, Ece Baliç, Selim Aygün, Parla Şenol, Yıldız Asyalı, Uğur Özbağı, Canberk Kuzu, Melis Koç, Burcu Karakaya, Ömer Faruk Çalışkan, Yargı Eylem Ferzan, Betül Dikyol, Berkan O