Ana sayfa Dizi İzle Elif Dizisi 8 Şubat Cuma 860. Bölüm Fragmanı İzle!

Elif Dizisi 8 Şubat Cuma 860. Bölüm Fragmanı İzle!

tarafından ker_def

Elif dizisi 860. bölümde Tufan Jülide’nin tuhafiye dükkanının başına geçer. Leman ise bu yüzden oldukça gergindir. Öte yandan Kıymet Macide’nin sırlarının peşine düşer. Kıymet Macide’nin aradığı kişilerin hep yanında olduğunu anlayacak mı? 8 Şubat Cuma günü ekrana gelecek olan Elif dizisinin 860. bölümünden yeni görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Tufan Jülide’nin dükkanına yerleşmeye başlar. Jülide ve Şafak ile kendilerini bekleyen tatsız sürprizden habersiz eve doğru yola çıkar. Leman hem Şafak artık döneceği için telaşlanır hem de Emirhan’dan dükkanı Tufan’a verdiğini saklamaya çalışır. Fakat sonunda Emirhan gizlice evden çıkıp annesinin dükkanına Tufan’ın yerleştiğini görür. Leman’a hesap sorup ona tavır koyar ama asıl kıyamet Şafak ve Jülide dönüp dükkanın yeni halini gördüklerinde kopar. Öte yandan Kıymet hala Macide’nin defterinin peşindedir. Sonunda defteri bulup Melek ve Elif hakkındaki gerçekleri öğrenebilecek mi?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar her gün 20:00’de Elif ile Kanal 7’de…

Yönetmenler: Ece Tahtalıoğlu Pertez, Yasemin Erkul
Yardımcı Yönetmen: Emre Bahadır
Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz
Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş, Faruk Harmanya
Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Berna Keskin, Nur Gürkan, Seyda Bayram, Özlem Savaş, Fatih Ayhan, Hasan Denizyaran, Cem Kılıç, Ece Baliç, Selim Aygün, Parla Şenol, Yıldız Asyalı, Uğur Özbağı, Canberk Kuzu, Melis Koç, Burcu Karakaya, Ömer Faruk Çalışkan, Yargı Eylem Ferzan, Betül Dikyol, Berkan O.