Ana sayfa Dizi Haberleri Elif dizisinde Reyhan işten kovuluyor! Elif 566. bölümde neler olacak?

Elif dizisinde Reyhan işten kovuluyor! Elif 566. bölümde neler olacak?

tarafından zk zk

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te bu akşam Vildan yüzünden yere düşüp başını vuran Elif’in durumu kötüdür. Öte yandan Kerem’in partisini mahveden Reyhan ise işten kovulur. Peki Macide Reyhan’ı gönderecek mi?

566.Bölüm

Yere düşüp, başına ciddi bir hasar alan Elif’in durumu kötüdür. Vildan, Kerem için hazırlanan hoş geldin partisinin hengamesinden yararlanıp, Elif’i gizlice hastaneye götürür. Elif’in başına gelenlerden haberdar olan Tarık, Vildan’a öfke kusar. Gün sonunda Elif’in sağlık durumunda beklenmedik bir gelişme yaşanır.

Öte yandan Reyhan’ın pastayı devirip partiyi mahvetmesine öfkelenen Parla, ortalığı ayağa kaldırır. Kerem bu durum üzerine partiyi bitirir ve Parla’nın sözlerine alınan Reyhan’ı yanına çağırır. Reyhan’a bu zamana kadar verdiği emeklerinin karşılığını kapalı bir zarfta veren Kerem, onu kovar.

Ancak Reyhan, Kerem’den duyduğu sözleri sindiremez ve Kerem’in uzattığı parayı reddeder. Kerem, Reyhan’ın gururlu bir tavırla parayı almamasına şaşırsa da üstünde durmaz. Olanları öğrenen Macide ise Reyhan’ın evden gitmesine izin verecek midir?

Hayatta yapayalnız kalan Elif’in zorlu yaşam mücadelesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7’de…