Ana sayfa Dizi Haberleri Elif dizisinin güzel ama ‘kötü kadını’ Şeyda Bayram’a yaklaşan yandı!

Elif dizisinin güzel ama ‘kötü kadını’ Şeyda Bayram’a yaklaşan yandı!

tarafından zk zk

Kanal 7 ekranlarının başarıyla 4 sezondur devam eden günlük dizi filmi Elif, birbirinden renkli oyuncularıyla da sürekli gündemde kalıyor.

Elif isimli günlük dizi filmde Parla Somer karakterine hayat veren başarılı oyuncu Şeyda Bayram, narin yapısıyla izleyicinin karşısına çıkmasına aldanmayın. 4 yıldır kick boks yapan Şeyda Bayram, “ruhum oldukça narin ama kroşelerim için aynısını söyleyemeyeceğim” ifadesiyle de yaptığı spor açısından tehlikesini ifade etti.

Elif dizisinin güzel ama 'kötü kadını' Şeyda Bayram'a yaklaşan yandı! 8

Güzel oyuncu Şeyda Bayram “Spor benim hayatımın her döneminde vardı aslında voleyboldan tekvandoya, platesten yüzmeye birçok alanda deneyimlerim oldu. Fakat kick boks benim vazgeçemediğim bir alan açıkçası. 16 yaşımdan beri dönem dönem yapıyorum ve bu konuda biraz şanslı sayılırım çünkü hep iyi hocalarla çalıştım ve daha da çok sevdim. Profesyonel değilim ama vazgeçemeyeceğim bir hobim” dedi.

Elif dizisinin güzel ama 'kötü kadını' Şeyda Bayram'a yaklaşan yandı! 9

Elif isimli günlük dizi filmin narin görünümlü, tehlikeli güzeli Şeyda Bayram “Son derece aktif ve yoğun bir hayatım var. İş ve okulu eş zamanlı yürütüyorum. Ancak spor sorumluluk gerektiren veya yorgunluk veren bir şey değil tam aksine benim için meditasyon” diyerek yoğun temponun stresinden kurtulmanın şifresini de verdi.