Ana sayfa Foto Galeri Elif Ece Uzun farklı bir sektörde kendisini göstermeye hazırlanıyor

Elif Ece Uzun farklı bir sektörde kendisini göstermeye hazırlanıyor

tarafından ker_def

elif-ece-uzun-hayat

SEYAHAT ETMEK TERAPİ GİBİ

Küçük yaşlardayken seyahatin parayla değil, cesaretle yapılabileceğiyle ilgili söz duymuştum. Bu beni bayağı bir etkilemişti. Çocukluktan itibaren uzaklara, farklı yerlere gitmekle ilgili hep bir tutkum vardı. Yolda olmak özgürlük demekti benim için… 16 yaşından sonra hiç durmadan her yıl en az 1 ülke görecek şekilde gezmeye başladım… Seyahat etmek benim için bir terapi biçimi… Bana kendimle şeffaf bir şekilde yüzleşme fırsatı veriyor. Öte yandan bir sürü hikaye biriktiriyorum.

ANNE OLMAK İSTİYORUM

Aile olmak, anne olmak hayatta deneyimlenebilecek en güzel şeylerden biri bence… Günün birinde bir ailem olmasını isterim. Ne zaman derseniz hep söylediğim bir söz var hayatta, “Siz neye hazırsanız o da size hazırdır” diye… Dolayısıyla olması gereken zamanda olacaktır. Üzerine pek kafa yormadığım bir durum.

MONOTON BİR HAYATIM YOK

Ufak tefek rutinleri olan, mutlu, huzurlu bazen hareketli kısacası sade bir yaşam tarzım var. Ama asla monoton değil (gülüyor). Ailem, işim, yoga, arkadaşlarla yapılan uzun sohbetler, doğanın içinde yürüyüşler, okumak, bolca seyahatler yapmak, kedim ve köpeğim, bazen içe bazen dışa kapanmalar, sadelikten daha sadeliğe doğru giden bir hayatım var.