Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma 10. bölümde Feride Hanım, Azra’ya büyük bir sır veriyor!

Elimi Bırakma 10. bölümde Feride Hanım, Azra’ya büyük bir sır veriyor!

tarafından zk zk

Elimi Bırakma 10.bölüm fragmanı yayınlandı!

TRT1’de ekrana gelen dizinin yeni bölümünde yeni gelişmeler yaşanacak.

Reytinglerinin yüksekliğiyle dikkat çeken Elimi Bırakma, TRT1’deki macerasına devam ediyor.

Alina Boz, Alp Navruz, Dolunay Soysert ve Burak Tamdoğan’ın başrolünde yer aldıkları dizinin yeni bölümü 30 Eylül Pazar akşamı ekrana gelecek.

Dizinin müdavimlerini yeni bölümde sürpriz bir gelişme bekliyor.

Fragmanda Feride Hanım’ın ameliyat olmaya karar verdiği ve bu kararını Azra’ya söylediği görülüyor.

Feride Hanım, Azra’dan başka kimsenin bu sırrı bilmesini istemiyor.

Yeni bölümde Azra kardeşi Mert’i aramaya devam ederken Cenk ile yaşadıkları da onu çok üzmektedir.

ELİMİ BIRAKMA 10.FRAGMAN

Son bölümde neler oldu?

Tarık, Azra’ya arka çıkar ve Cenk ile karşı karşıya gelirler. Cenk’ Tarık’ı Azra’dan uzak dur diye uyarır. Tarık’ın ‘Azra’ya aşık mısın?’ der. Ama Cenk Cansu ile bir yola girdiğini söyler. Bir yandan Cansu ile Azra diğer yandan Cenk ile Tarık kapışmaya başlar. İki dost Azra için birbirine girmiş ve yumruklar konuşmuştur.

Mert nasıl kaybolduğunu anlatır. Sumru Anne Azra’ya kızdığı için bir daha gitmedik. Kaybolunca Sumru anneyi aradım ve çok kötü bir şey oldu. Araba çarpıştı. Uyandığımda kafam acıyordu ve yanımda Fatma vardı der.

Cenk ile Azra yan yana gelir. Cenk hesap sormaya başlar, benim hayatıma girdin beni kandırdın ve yaşlı bir kadını da kandırdın. Cenk’e göre ailesini Azra dağıtmıştı. Azra ise Cenk’in ailesini bırakıp gittiği günleri hatırlatır. O sırada Cansu gelir. Azra ile Cenk arasındaki yakınlaşmaya gözleri ile şahit olur.

Cansu Cenk’le beraber program yapmak için gelmiştir. Azra’nın gözleri önünde aşk filmine gitme planlarını konuşurlar. Ama Cenk istemez, Cansu Azra’dan bahsederek kızgınlığını gösterir. Cansu her şeyin farkındadır, Cenk’in Azra’dan hoşlandığını görüyordur. Bunu açık açık Cenk’e söyler. Cenk onu kırmak istemez ve “bize şans veriyorum, biz olmaya çalışıyorum. Bu seni incitiyorsa bitirebiliriz” der. Cansu aşkına bir kez daha yenik düşer ve sabretmeye karar verir.