Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 14.bölümünde Cenk’in yüzü gözü kan içinde

Elimi Bırakma 14.bölümünde Cenk’in yüzü gözü kan içinde

tarafından ker_def

TRT1’de sezona damga vuracak olan “Elimi Bırakma” dizisi, her pazar 20.00’de ekranlara geliyor. Başrollerini Alina Boz, Dolunay Soysert ve Alp Navruz paylaşıyor. Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaştıkları Cenk’in yollarının kesişmesiyle başlayan hikaye, İnsanın dönüp gidebileceği bir evinin, ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi” mottosu ile hareket ederek, aile bağlarının önemini bir kez daha seyircinin gözleri önüne serecek.

Dizinin 14. bölümü 28 Ekim Pazar akşamı ekrana gelecek. TRT1 ekranlarındaki dizinin yeni bölümünde Azra kaçırılıyor. Cenk ise dayat yiyor ve ağzı burnu kan içinde kalıyor. Videodan 14. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz.

Yapımcılığını Üs Yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğuna Sadullah Celen otururken, senaryosunu ise Nilüfer Aydın ve Volkan Yazıcı kaleme aldı.
Senaryosu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi gibi başarılı isimler rol alıyor.