Ana sayfa Dizi İzle Elimi Bırakma 17. Bölüm Feride ve Hüsniye teyzenin yürek burkan anısı.

Elimi Bırakma 17. Bölüm Feride ve Hüsniye teyzenin yürek burkan anısı.

tarafından ker_def

Elimi Bırakma dizisinin 17. yeni bölümü TRT1 ekranında 18 Kasım Pazar akşamı izleyicilerle buluştu. Alp Navruz, Alina Boz ve Dolunay Soysert’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde izleyicilerin ekran başından kalkamadığı bir bölüm ekrandaydı. Cenk ve Azra’nın macerasında önemli gelişmeler yaşanırken, 17. bölümden bazı sahneler de youtube resmi hesabında yayınlandı.

Videodan 17. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Peki Elimi Bırakma dizisinin bu bölümde neler yaşandı? İşte 17. bölümün detayları:

Azra, Sumru’nun tehditleri karşısında dik durmaya çalışır. Cansu Kadir’le başladığı oyunla Çelen ailesini etkisi altına almayı başarır. Azra ve Cenk ise, Cansu yüzünden gergin günler yaşarlar. Kadir Melis’i her geçen gün kendine daha çok bağlarken bu sahte birliktelikte, Melis imkânsız bir aşka doğru çekilir.

En yakın dostunu kaybeden Feride bu acıyı atlatmaya çalışırken diğer taraftan şirketin içindeki sorunlarla mücadeleye girişir. Azmi’nin yetkileri tehlikeye girer ve şirkette dengeler değişir.

Dizinin Künyesi
Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Sueda Çil, Yıldırım Şimşek, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Sadullah Celen
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal