Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 22. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cenk, Azra yüzünden ölebilirdi!

Elimi Bırakma 22. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cenk, Azra yüzünden ölebilirdi!

tarafından ker_def

TRT1’de Pazar akşamları yayınlanan Elimi Bırakma dizisinin 22. bölüm ilk fragmanında Cenk ve Azra’nın büyük kavgası dikkat çekmişti. Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in oynadıkları dizide Azra, yaşadıklarından ve Cenk’in çevresindeki insanların ona karşı olumsuz tavırlarından dolayı Cenk ile kavga ediyordu.

23 Aralık Pazar günü izleyicilerle TRT1 ekranında buluşacak olan Elimi Bırakma dizisinin 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünden yeni detaylar ortaya çıktı. Cenk, Azra’ya adeta köpürüyor…” Ben senin arkadaşın değilim, ben sana deli gibi aşık olan adamım. Sen beni hatırladın mı?” diyen Cenk çok kızgın. Cenk, Azra yüzünden ölebilirdi. Azra ise “Ben onu sevmekten hiç vazgeçemeyeceğim” diye konuşuyor. Çelenk grubunun hisseleri ise hızlı şekilde düşüyor ve bunun sebebi de ortada… Videodan 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Dizinin yeni bölümünde artık yaşadıklarına dayanamayan Azra, “Annenin bana bakışı, kız kardeşinin benden nefret edişi ve en önemlisi ne biliyor musun, senin hiç bir zaman gerçek olmayacak mutluluk masalın! Şimdi söylesene hangimizin yangını daha büyük” sözleri Cenk’i perişan ediyor.

Cenk’in bir dövüş esnasındaki görüntülerinde kötü bir dayak yediği de ilk tanıtımda görülüyor. Azra ile yaşadığı bunalımdan sonra girdiği bu kavgada Cenk, fena halde hırpalanacak.

Bu arada Feride Hanım’ın Cenk ile konuşmak için onu çağırdığı da tanıtımda yer aldı.