Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 23. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Azra, elinde bavul nereye gidiyor?

Elimi Bırakma 23. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Azra, elinde bavul nereye gidiyor?

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Elimi Bırakma dizisinin 23. bölümünde ilginç gelişmeler yaşanacak. Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in oynadığı dizide Sumru’nun gözü öyle dönüyor ki izleyiciyi şaşırtacak bir adım atacak!

Elimi Bırakma dizisinin 23. yeni bölümünden yeni görüntüler yayınlandı. “Sen kızına hep güvendin. Bunu boşa çıkarmayacağım, başaracağım baba” diyen Azra, elinde valizle nereye gidiyor? Cenk ile barışmak isteyen Azmi beklemediği bir yanıt bulacak. Cenk, “Azmi, çok fazla hayal kuruyorsun” diyor… Azra ise Mert’i arıyor ve Cenk sayesinde onu buluyor. Azra ile Cenk arasındaki duygusal sözler dikkat çekiyor.Videodan 23. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz.

Ayrıca dizide yaşanacaklardan bazı detaylar şöyle:

Yeni bölümde Azra’nın bir kişiyi cinayetle suçladığı ve bunu Cenk ile paylaştığı görülüyor. Azra, Sumru’yu mu suçluyor?

Elimi Bırakma yeni bölümde işler iyice karışıyor. Sumru’nun gözü iyice dönmüş durumda. Cenk, olanlara inanamıyor.

Dizinin Künyesi
Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Sueda Çil, Yıldırım Şimşek, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Sadullah Celen
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal