Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 26. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Azra’nın merak uyandıran sahnesi!

Elimi Bırakma 26. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Azra’nın merak uyandıran sahnesi!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma, 27 Ocak Pazar akşamı 26. bölümüyle ekrana gelecek. Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde Feride Hanım’ın vasiyetini yazdırmak istediği sahneler diziye damga vuracak.

Bu arada Sumru ve Azra arasında yaşanan restleşmeden sonra Mert’in ne olacağı merak konusu! Tanıtımda Azra’nın Cenk’in iş yerine gittiği sahne ise merakı arttırıyor. 26. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cenk, kıskançlığın da etkisiyle Kadir ve Azra arasındaki yakınlığı yanlış yorumlar ve Kadir’le ciddi bir kavgaya tutuşur. Cenk’e olan bir anlık öfkesi yüzünden Kadir, sonradan çok pişman olacağı büyük bir hata yapar. Azra’nın kardeşinin velayetini almasını sağlayacak tek delili ortadan kaybeder…

Azra ve Cenk arasındaki ayrılığı kendi gözleriyle görüp teyit eden Sumru, Azra’nın artık Mert’i hak ettiğini düşünerek, kardeşini Azra’ya geçici olarak verir. Mert Azra’da kalmaya başlar.

Sumru, Çelen Grup’a ortak olmanın şevki içinde iş dünyası dergilerine röportajlar verirken, Cansu da annesinin hırsları yüzünden ondan uzaklaşıp geç kavuştuğu babasına yakınlaşmaya başlar.

Tüm bunlar olurken Fatma’nın yattığı hastaneden gelen bir haber herkesi şok eder.

Dizinin Künyesi
Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Sueda Çil, Yıldırım Şimşek, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Sadullah Celen
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal