Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma 27. bölüm final sahnesinde şoke eden kaza!

Elimi Bırakma 27. bölüm final sahnesinde şoke eden kaza!

tarafından ker_def

Elimi Bırakma dizisinden şoke eden sahne geldi… 27. bölümü 3 Şubat Pazar akşamı yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Kadir gerçekleri öğreniyor! Cenk ile Kadir, araba biniyor ve kaza yapıyorlar… Otomobil bir duvara tosluyor. Peki Cenk ve Kadir’e ne olacak? Videodan 27. bölümün final sahnesini izleyebilirsiniz.

Başına gelen onca şeyden sonra Azra, gerçekleri Cenk’ten daha fazla saklayamayacağına karar verir ve ani bir kararla karşısına dikilerek ondan uzak durmasının nedenini anlatır. Ama Cenk’in buna tepkisi pek de Azra’nın umduğu gibi olmayacaktır.

Azmi ve Sumru’nun, Serap’ı ileri sürerek yaptıkları hamle karşısında Feride de boş durmaz. O da yıllardır yanında çalışan Azmi’yi yola getirmek adına kendi hamlesini yapar.

Hasta haliyle sokaklarda gizlenmeyi daha fazla sürdüremeyen Fatma sonunda yakayı ele verir. Fatma’nın ortaya çıkışı Azra ve Mert’in kavuşmasını sağlayabilecek midir?
Diğer yandan, intikam planlarını daha fazla ertelemek istemeyen Kadir, Cenk ile hesaplaşma vaktinin geldiğine karar verir.

Dizinin Künyesi
Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Sueda Çil, Yıldırım Şimşek, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Sadullah Celen
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal