Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 27 Ocak Pazar 26. Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Elimi Bırakma 27 Ocak Pazar 26. Yeni Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

TRT1’in sevilen dizilerinden Elimi Bırakma, 25. bölümüyle 20 Ocak Pazar akşamı izleyicilerle buluştu. Alp Navruz, Alina Boz ve Dolunay Soysert’in başrollerinde yer aldığı dizinin bu bölümünde yine heyecanlı anlar vardı.

TRT1’in aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne seren dizisi Elimi Bırakma, 27 Ocak Pazar akşamı izleyicilerle 26. yeni bölümüyle buluşacak. Yeni bölümde neler olacağı merakla beklenmekte. 26. yeni bölümden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk’in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma’nın Yapımcılığını Üs Yapım – Süreyya Yaşar Önal, yönetmenliğini Adnan Güler üstleniyor.

Dizinin senaryosunu Nilüfer Aydın ve Serap Özgür’ün kaleme alıyor. Sevilen dizinin başrollerini ise Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ ve Kenan Acar gibi ünlü isimler paylaşıyor.

Elimi Bırakma 25. ve son bölümde neler yaşanmıştı?

Cenk, kıskançlığın da etkisiyle Kadir ve Azra arasındaki yakınlığı yanlış yorumlar ve Kadir’le ciddi bir kavgaya tutuşur. Cenk’e olan bir anlık öfkesi yüzünden Kadir, sonradan çok pişman olacağı büyük bir hata yapar. Azra’nın kardeşinin velayetini almasını sağlayacak tek delili ortadan kaybeder…

Azra ve Cenk arasındaki ayrılığı kendi gözleriyle görüp teyit eden Sumru, Azra’nın artık Mert’i hak ettiğini düşünerek, kardeşini Azra’ya geçici olarak verir. Mert Azra’da kalmaya başlar.

Sumru, Çelen Grup’a ortak olmanın şevki içinde iş dünyası dergilerine röportajlar verirken, Cansu da annesinin hırsları yüzünden ondan uzaklaşıp geç kavuştuğu babasına yakınlaşmaya başlar.

Tüm bunlar olurken Fatma’nın yattığı hastaneden gelen bir haber herkesi şok eder.