Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 31.Bölüm 2.Fragmanı İzle! Cenk ailesine rest çekiyor, Azra’yı sahipleniyor!

Elimi Bırakma 31.Bölüm 2.Fragmanı İzle! Cenk ailesine rest çekiyor, Azra’yı sahipleniyor!

tarafından ker_def

Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde Cenk, Azra ile arasına mesafe koymaya çalışıyor. Bu arada Doktor Defne’nin de Cenk’e yakınlaşmaya çalışmasını yeni bölümde izleyeceğiz.

Elimi Bırakma dizisinin 31. bölümünden 2. fragman da yayınlandı. Yeni görüntülerde yeni detaylar var. 3 Mart Pazar akşamı izleyicilerle TRT1 ekranında buluşacak olan dizinin yeni fragmanında”Ben insanların ihanetinden de beni sırtımdan bıçaklamasından da gerçekten yoruldum” diyen Cenk öne çıkacak. Cenk ailesine rest çekiyor. Cenk ve Azra, birlikte yeni bir hayata başlama kararı alacak.

Ayrıca dizinin yeni bölümünde yaşanacaklardan bazı bilgiler şöyle.

Cenk ve Azra’nın arasındaki gerginlik ekrana yansıdı. Azra, neden kendisine olanları anlatmadığını sorunca Cenk, “Bu ailemle benim aramda bir mesele” sözüyle Azra’yı çok kırıyor.

Olanlara anlam veremeyen Azra ne yapacağını bilemezken, Cenk’in verdiği kararla birlikte Azra ile ilişkisi de bitme noktasına geliyor!

Dizinin Künyesi
Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Sueda Çil, Yıldırım Şimşek, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Sadullah Celen
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal