Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 32. Bölüm Fragmanı İzle!

Elimi Bırakma 32. Bölüm Fragmanı İzle!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Elimi Bırakma, 3 Mart Pazar akşamı 31. bölümüyle ekrandaydı. Cenk’in ailesine olan güvenini yitirdiği ve Azra’ya sıkı sıkıya sarıldığı son bölümde yine önemli sahneler vardı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla beklenmekte.

10 Mart Pazar günü ekrana gelecek olan 32. bölümden ilk detaylar ortaya çıktı. Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in yer aldığı Elimi Bırakma dizisinin 32. yeni bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Peki 31. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar:

Cenk son anda hastaneye yetiştirilip acilen operasyona alınır. Kadir’in gitmekten vazgeçip geri döndüğünü öğrenen Melis, aşkları için tekrar umutlanır. Oysa Cenk’in hastalığı yüzünden kendini suçlayan Kadir, Melis’ten uzak durmaya kararlıdır.Azmi, Sumru’ya hisseleri geri vermesi için baskı yapar.

Azra ise Cenk’in ailesine olan tavrını değiştirmesi için çabalamaktadır. Öte yandan Feride Cenk’in şirkete dönmesi için büyük bir fedakârlık yapmaya hazırlanmaktadır. Feride’nin fedakârlığı Cenk’i şirkete geri döndürebilecek midir?Yaşananlar yüzünden yapayalnız kalan Serap’a hiç beklemediği bir anda sürpriz bir destek gelir.