Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 34. bölüm 2. fragmanı izle!

Elimi Bırakma 34. bölüm 2. fragmanı izle!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında pazar akşamları yayınlanan Elimi Bırakma, dizinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümü yine nefesleri kesecek. Elimi Bırakma, her Pazar günü yeni bölümleri ile saat 20.00’de TRT1’de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Pazar akşamları farklı bir dizi arayanlar için iyi bir alternatif konumunda bulunmayı da sürdürüyor.

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk’in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma’nın Yapımcılığını Üs Yapım – Süreyya Yaşar Önal, yönetmenliğini Mücahit Akyoldaş ve Canan Çelik üstlenirken senaryosunu Nilüfer Aydın ve Serap Özgür’ün kaleme alıyor. Sevilen dizinin başrollerini ise Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ ve Kenan Acar gibi ünlü isimler paylaşıyor. Peki Elimi Bırakma dizisinin 34. yeni bölümünde neler yaşanacak? 24 Mart Pazar akşamı dizinin karşısına geçmeden önce bilmeniz gerekenler var. Videodan 34. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Peki, Elimi Bırakma dizisinin 34. bölümünde neler olacak? İşte detaylar:

Mezarlıkta Azra’nın karşısına ansızın çıkan kişi, Azra’nın babasının katilinin yakalanmasına dair umutlarını yeşertir. Cenk ise kim olduğu belirsiz olan bu adamın Azra’ya zarar verme ihtimalinden ötürü son derece tedirgindir ve Azra’yı korumak için birtakım önlemler alacaktır.

Sumru’nun restoranda çıkardığı olay Feride’yi derinden sarsmıştır. Sumru’nun sözleri son derece acımasız olsa da, Feride kendini sorgulamaya başlar. Öte yandan, Azmi’nin ihanetini öğrenen Sumru da, aynı Feride gibi sarsılmış ve yaşadıklarını sorgulamaya başlamıştır. Feride ve Sumru’nun içinde bulundukları durumla baş etmek için seçtikleri yol, karakterlerinin yansımasıdır.

Cenk Azra’yı polise gitmeye ikna eder. Azra’ya yaklaşan adam yakalanabilecek midir?