Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 48. bölüm fragmanı izle! Cenk, Azra’yı kazanmaya çalışıyor!

Elimi Bırakma 48. bölüm fragmanı izle! Cenk, Azra’yı kazanmaya çalışıyor!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi “Elimi Bırakma”, heyecan dolu serüvenine kaldığı yerden devam ediyor. Elimi Bırakma’nın Yapımcılığını Üs Yapım – Süreyya Yaşar Önal, yönetmenliğini Hakan İnan ve Mücahit Akyoldaş üstlenirken senaryosunu Rahşan Çiğdem İnan’ın kaleme alıyor.

Sevilen dizinin başrollerini ise Alp Navruz, Alina Boz, Seray Gözler, Dolunay Soysert ve Nihat Altınkaya gibi ünlü isimler paylaşmakta.Dizinin 6 Ekim Pazar günü yayınlanacak olan 48. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı.

Cenk, kaza ile ilgili gerçekleri Azra’ya söylemedi.Ancak Azra durumu öğreniyor.Ayrıca Feride hanım da Cenk ve Azra’nın ayrıldıklarını öğreniyor.Azra, “Kandırdın beni” diyerek Cenk’ekızıyor. Cenk ise ikna etmeye çabalıyor.

Elimi Bırakma 48.bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

47. Bölümde neler oluyor?

Cenk sevdiği kadının mutluluğu için fedakarlık yapmaya devam etmektedir, bir yandan da ona yakın olmadığı için çok acı çeker. Attığı adımlar işleri daha da karıştıracaktır…

Azra’nın aldığı yeni karar Barış’ın pek hoşuna gitmez. Barış yaşadıklarının sonucunda Azra’nın hayatındaki yeri hakkında yeniden düşünmek zorunda kalır. Fakat ummadığı şekilde Cenk ile karşı karşıya kalacaklardır.

Feride hanımsa olan biteni anlamaya çalışmaktadır. Beklenmedik bir tesadüfle Sumru ile Feride baş başa kalır.