Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma 9. Bölümün son sahnesinde neler yaşandı?

Elimi Bırakma 9. Bölümün son sahnesinde neler yaşandı?

tarafından ker_def

2018 yaz sezonunda Trt 1‘de Üs Yapım imzası taşıyan yeni dizisi Elimi Bırakma‘ın erkek başrolü Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin Sinan’ı Alp Navruz, kadın başrolü içinde Alina Boz’dur. Elimi Bırakma dizisini Volkan Yazıcı ile Zeynep Nilüfer Aydın kaleme alıyorlar. Etkileyici bir drama dizi olan Elimi Bırakma dizisinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Hüseyin Avni Danyal, Dolunay Soysert, Ertuğrul Postoğlu, Cemre Baysel, İpek Filiz Yazıcı, Burak Tamdoğan ve Batuhan Ekşi gibi isimler rol alıyor.

Elimi Bırakma 9.Bölümde önemli gelişmeler yaşandı. Final sahnesi izlemeye değerdi. Videoda final sahnesini bulabilirsiniz.

Peki 9. bölümde başka neler oldu? Detaylar şöyle…

Meryem’in evine giden Azra, Mert’e bir adım uzaklıktadır. Sumru’nun Meryem’e ettiği tehdit işe yarayacak mıdır? Azra’nın mutluluğunu elinde taşıyan Meryem bu zorlu sınavı nasıl geçecektir?

Ameliyat olacağını öğrenen Feride Hanım ailesinden beklediği desteği alamaz. Azra’nın da yardımıyla hayata tutunan Feride Hanım ailesini bir araya getirmeye çalışır.

Feride Hanım’ın doğum günü için hazırlanan tören, Cenk’in sürpriziyle yıkılır. Azra’nın Cansu ile olan ilişkisini ortaya çıkartan Cenk’in planı istediği gibi işler. Konak bu yıkıcı haberle sarsılsa da en çok yıkılan Azra olur.

Azra’nın sırrını öğrenen Feride Hanım’ın dünyası başına yıkılır. Azra bu sırrı Cansu için saklamış olsa da, eli kolu bağlıdır. Azra, Feride Hanım’a kendisini açıklamak istese de buna engel olan Çelen ailesi Azra’yı yalnız bırakır. Cenk’in Azra’yı hayatından uzaklaştırma gayreti yeterli olacak mıdır?

Dizinin Künyesi

Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Sueda Çil, Yıldırım Şimşek, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Sadullah Celen
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal