Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma bitti ama Alina Boz, yeni dizisini heyecanla bekliyor!

Elimi Bırakma bitti ama Alina Boz, yeni dizisini heyecanla bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elimi Bırakma dizisinde Azra karakterine hayat veren ünlü oyuncu Alina Boz, 2013 yılında Cesur Hemşire dizisiyle ekran kariyerine başlamıştı.

Kalabalık bir semtte rahat gezebildiğini anlatan oyuncu, “Çünkü insanlar beni tanıyamıyor. ‘Bu o kız mı, değil mi falan diye’ onlar tereddüt yaşarken, ben uzaklaşmış oluyorum zaten. Öyle bir durum oluyor” dedi.

Paramparça dizisinde canlandırdığı Hazal karakteri ile akıllarda yer edinen Alina Boz, 2019 yılının sonlarında ise Elimi Bırakma dizisinin finali ile izleyicilere veda etti.

Boz, bu dizi sayesinde son dönemde hayran kitlesini de bir hayli artırdı. Instagram’da 2 milyon takipçisi bulunan oyuncu, yaz ayında tatil yerine yine sette yer almıştı.

Netflix için çekilen Aşk 101 dizisinde yer alan Boz, diziden olumlu izlenimlerle ayrıldı.Oyuncu, Youtube’da katıldığı Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler programında, Aşk 101 dizisini de heyecanla beklediğini belirtti.

Alina Boz, “Güzel, şeker bir şey oldu.Yazın ara vermedim, devam ettim çekimlere. Zaten Elimi Bırakma vardı, o bitti ondan sonra da Netflix’in işini çektik.Güzeldi, çok şeker bir kadro vardı. Senaryo da güzeldi. Yönetmen Ahmet Katıksız’ın adını duyunca, demek ki bir şey var bu işte dedik. Bakalım ya, bekliyorum. Görmeden bir şey söylemek istemiyorum” açıklamasını yaptı.

Videodan Alina Boz’un yer aldığı programın videosunu izleyebilirsiniz.