Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma dizisi, Fazilet Hanım ve Kızları’nın izleyicisini de düşünmeliydi!

Elimi Bırakma dizisi, Fazilet Hanım ve Kızları’nın izleyicisini de düşünmeliydi!

tarafından zk zk
TRT1 ekranlarında yeni başlayan Elimi Bırakma dizisi, Alina Boz kadar, Alp Navruz hayranlarının da merakla beklediği bir diziydi.

Ancak Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin bitmesine isyan eden izleyicinin, henüz Alp Navruz’u başka bir dizide görmeye hazırlıklı olup olmadığı da bir başka konu!

Malum, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin final yapması, izleyiciyi çok kızdırmıştı. Star TV’nin verdiği karardan hoşlanmayan izleyenler, uzun süredir durumu sosyal medyada eleştiriyor.

Alp Navruz da Sinan karakteriyle dizinin müdavimlerini kendisine iyice alıştırmıştı. Aradan henüz çok kısa bir zaman geçmesine rağmen, şimdi bambaşka bir karakterle izleyici karşısında.

ELİMİ BIRAKMA TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

En azından alıştıra alıştıra yeni diziye dahil olabilirdi diye düşünüyor insan!

Elimi Bırakma dizisi ile ilgili bir başka mesele de dizinin yaz dönemi için fazla dramatik kaçması.

Mesut Yar, Posta’daki köşesinde Elimi Bırakma için bakın neler yazıyor:

Elimi Bırakma dizisi, Fazilet Hanım ve Kızları'nın izleyicisini de düşünmeliydi! 7

“TRT FARKLI BİR ŞEY DENİYOR
“Elimi Bırakma” (TRT 1) genellikle gülümseten işler olan yaz ekranına bir nevi “Kırgın Çiçekler” (atv) efekti yaparak girdi. TRT 1’de daha çok dönem ve komedi işlerine şahit olduğumuz için dizinin daha ilk bölümünde yüksek debili gözyaşlarına neden olan trajediler izlerken, şaşkınlık da yaşamadık değil…

Şanssızlıklar ve hayatın sillelerinin seriye bağlanmış ilk bölümü için söylenecek çok şey yok. Ama ne bileyim böyle yaz ortasında değil de eylül gibi yayında olsaydı güz psikolojisine de uygun olurdu sanki…

Oyunculukların ilk bölümden sırıtmadığını da ekleyelim. Malum bizde en büyük sorun bu. Belki “Fazilet Hanım ve Kızları” etkisinden kurtulamayan izleyici için Alp Navruz diziye bir iki bölüm sonra dahil olabilirdi. Neyse, yeni bir şeyler deneyen kanala ve diziye hayırlı olsun…”