Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma dizisi, iyice saçmalamaya başladı! İzleyici isyan ediyor!

Elimi Bırakma dizisi, iyice saçmalamaya başladı! İzleyici isyan ediyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
TRT1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Elimi Bırakma dizisindeki yeni gelişmeler, izleyicilerin tepkisini almaya başladı.

Dizinin 15. bölüm tanıtımı gören izleyiciler, Kenan Acar’ın oynadığı Kadir karakterinin davranışlarını çok abartılı ve saçma bulurken, dizinin gidişatını da beğenmediklerini sosyal medyada ifade etmeye başladılar.

Kadir’in, olup biteni anlamadan, kardeşi Ece’nin intiharından sorumlu tuttuğu Cenk’le hesaplaşmaya çalışması büyük şaşkınlık yaratıyor.

Kadir’in Cenk’e neden bu olayı sormadığı, öğrenmeye çalışmadığı anlaşılamazken, durum da güncel hayata pek uygun bulunmuyor.

Bir anda intikam ateşiyle yanmaya başlayan Kadir’in, 15. bölümde kancayı Melis’e takacağı da görüldü.

Cenk’ten intikam almak isteyen Kadir’in, hedefine masum bir kızı, Cenk’in kardeşini oturtması da izleyiciyi rahatsız etmiş görünüyor.

Yapılan yorumlarda Kadir’e böyle bir tavrın yakışmadığını söyleyen izleyiciler, kolaylıkla çözülebilecek bir meselenin büyük bir intikama dönüştürülmesini çok eleştirmeye başladı.

Elimi Bırakma dizisi, iyice saçmalamaya başladı! İzleyici isyan ediyor! 7

Bakın bir izleyici, tanıtıma nasıl bir yorum yapmış:

“Bu Kadir olayını manasız buluyorum. Çünkü en azından normal insan gibi Cenk’le konuşabilirdi. Esnafın hakkına girenleri dövüyor ama kendisi anlamadan dinlemeden başkalarına zarar veriyor. O yüzden yönetmene sesleniyorum, bu kaçırtma Kadir olayını çok uzatma, Yoksa dizinin keyfi kaçar. İzleyici kaybedersiniz.”

Benzer yorumlar sosyal medyada yapılmaya devam ediliyor. Kadir’in dürüst ve delikanlı tavırlarına yaptıkları yakıştırılmıyor.

Bu arada Mert’in bulunmasından sonra bir anda Azra’nın kaçırılma olayının gündeme gelmesi de izleyenlerin hiç hoşuna gitmedi! Sürekli bir aksiyonun içine girilmesi, hikayenin inandırıcılığına da zarar veriyor ve gerçekçi bulunmuyor.

İşte 15. bölüm tanıtımı: