Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma dizisinde Azra artık çok oluyor! İzleyici isyanda, bu kadar da olmaz!

Elimi Bırakma dizisinde Azra artık çok oluyor! İzleyici isyanda, bu kadar da olmaz!

tarafından ker_def
TRT1’de Pazar akşamları yayınlanan Elimi Bırakma dizisinin 35. bölüm tanıtımında Azra’nın tavırları, izleyenleri isyan ettirdi!
Televizyongazetesi/Analiz

Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde Zerrin, yeni planlar peşinde.

35. bölümü 31 Mart akşamı seçime denk geldiği için 7 Nisan Pazar günü yayınlanacak olan Elimi Bırakma dizisinde Zerrin’in Defne’ye “Senin gibi bir gelin benim torunuma yakışmaz mı?” sözleri dikkat çekiyor.

Zerrin, Cenk için Defne’yi düşünedursun, bu arada Azra da Cenk’ten bir şeyler saklıyor.

Elimi Bırakma dizisinde Azra artık çok oluyor! İzleyici isyanda, bu kadar da olmaz! 7

Bu arada Azra’nın yine Cenk’in arkasından iş çevirmesi, sosyal medyada izleyicilerin tepkisini alıyor.

Nişanında takılan altınları satan Azra, yine kendi başına iş yapmaya kalkışıyor. Her seferinde tehditlere boyun eğen Azra, yine beklenen hareketini yapıyor ve Cenk’ten yaşadığı korkuyu ve tehdidi saklıyor.

Sürekli aynı noktada düğümlenen hikaye, izleyiciyi de kızdırmaya başladı. Azra’nın artık akıllanıp, başına gelenleri Cenk ile paylaşması gerektiğini düşünen izleyiciler, sosyal medyadan yorum yağdırıyor. “Bu Azra hiç akıllanmayacak! Yine saçmalıyor, yine gizli kapaklı işler, insan en yakınından bu kadar çok şey saklar mı, hiç gerçekçi değil!” şeklinde yorumlar yapılmakta.

İşte Elimi Bırakma 35. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mezarlıkta Azra’nın karşısına ansızın çıkan kişi, Azra’nın babasının katilinin yakalanmasına dair umutlarını yeşertir. Cenk ise kim olduğu belirsiz olan bu adamın Azra’ya zarar verme ihtimalinden ötürü son derece tedirgindir ve Azra’yı korumak için birtakım önlemler alacaktır.

Sumru’nun restoranda çıkardığı olay Feride’yi derinden sarsmıştır. Sumru’nun sözleri son derece acımasız olsa da, Feride kendini sorgulamaya başlar. Öte yandan, Azmi’nin ihanetini öğrenen Sumru da, aynı Feride gibi sarsılmış ve yaşadıklarını sorgulamaya başlamıştır. Feride ve Sumru’nun içinde bulundukları durumla baş etmek için seçtikleri yol, karakterlerinin yansımasıdır.

Cenk Azra’yı polise gitmeye ikna eder. Azra’ya yaklaşan adam yakalanabilecek midir?