Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma dizisinde büyük şok! Cansu öldü, Sumru kahroldu!

Elimi Bırakma dizisinde büyük şok! Cansu öldü, Sumru kahroldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinin dün akşam ekrana gelen 42. bölümünde acı bir olay yaşandı.

Azra ile birlikte ölümle burun buruna gelen ve canını kurtarmak için Cenk’i çağırmaya çalışan, bu sırada yoldan geçen bir arabanın altında kalan Cansu, hastaneye kaldırılmıştı.

Yoğun bakımda zor anlar yaşayan Cansu’nun ölüm kalım savaşı verdiği anlarda Sumru, kızının kaza geçirmesine Burhan’ın sebep olduğundan da habersizdi.

Elimi Bırakma dizisinde büyük şok! Cansu öldü, Sumru kahroldu! 7

Yeni bölümde beklenmeyen bir gelişme yaşandı ve Cansu öldü. Durumu kabullenemeyen Sumru’nun, camın arkasından kızının cansız bedenine bakarak ağladığı anlar, ekran başında diziyi izleyenleri de hüzünlendirdi.

Sevilmeyen bir karakter de olsa Sumru’nun annelik duygularıyla perişan olduğu sahne, dizinin takipçilerini de üzdü.

Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler, Sumru’nun haline, evladını kaybeden bir annenin kahreden acısına karşılık onu sevmeseler bile duygulandıklarını dile getiriyorlar.

Cansu gibi iyi bir karakterin diziden ayrılması, izleyicinin ayrıca canını sıkan bir gelişme oldu. Bu beklenmeyen ölümle birlikte Cansu’yu oynayan Cemre Gümeli de diziden ayrıldı.

İşte Cansu’nun öldüğünü öğrendiği anda Sumru’nun yaşadıkları:

42.Bölümde neler oluyor?

Azra’nın Faruk tarafından kaçırıldığından emin olan Cenk onu aramaya başlar. Azra’nın bıraktığı ipucu sayesinde Azra’ya ulaştığında katilin Burhan olduğu gerçeğini öğrenir.

Kızının kaza geçirmesinin sebebinin Burhan olduğundan habersiz olan Sumru, ölüm kalım savaşı veren Cansu’nun başındadır.

Öte yandan Burhan’ın katil olduğundan şüphelenen Azmi ve Mesut onu takip ederken, aslında adım adım Azra ve Cenk’e ulaşacaklarının farkında değildirler.

Kazada ağır yaralanan Cansu’nun durumu ne olacak? Azra ve Cenk Burhan’ın tuttuğu adamların elinden kurtulabilecekler midir?