Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma dizisinde Cenk’in durumu çok kötü! Azra ve tüm aile perişan!

Elimi Bırakma dizisinde Cenk’in durumu çok kötü! Azra ve tüm aile perişan!

tarafından zk zk
TRT1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Elimi Bırakma dizisinin 28. bölümünde Cenk hastaneye kaldırılıyor.
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde Kadir ile araçta tartışan ve karşıdan gelen bir arabayla çarpışan Cenk’in durumu hiç iyi değil!

Kadir’e ne olduğu merak konusuyken, Cenk’in hastanede yoğun bakımda olduğu ve doktorun “Biz elimizden gelen her şeyi yaptık” sözüyle tüm ailenin perişan olduğu görülüyor.

Elimi Bırakma dizisinde Cenk'in durumu çok kötü! Azra ve tüm aile perişan! 7

Azra, Cenk’in hayatından endişe ederken büyük bir üzüntü yaşıyor.

Yeni bölümde Cenk’ten gelecek iyi haber müjdesini izleyici de heyecanla bekliyor.

İşte 28. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Başına gelen onca şeyden sonra Azra, gerçekleri Cenk’ten daha fazla saklayamayacağına karar verir ve ani bir kararla karşısına dikilerek ondan uzak durmasının nedenini anlatır. Ama Cenk’in buna tepkisi pek de Azra’nın umduğu gibi olmayacaktır.

Azmi ve Sumru’nun, Serap’ı ileri sürerek yaptıkları hamle karşısında Feride de boş durmaz. O da yıllardır yanında çalışan Azmi’yi yola getirmek adına kendi hamlesini yapar.

Hasta haliyle sokaklarda gizlenmeyi daha fazla sürdüremeyen Fatma sonunda yakayı ele verir. Fatma’nın ortaya çıkışı Azra ve Mert’in kavuşmasını sağlayabilecek midir?

Diğer yandan, intikam planlarını daha fazla ertelemek istemeyen Kadir, Cenk ile hesaplaşma vaktinin geldiğine karar verir.