Ana sayfa Dizi İzle Elimi Bırakma dizisinde çok tatsız atışma!

Elimi Bırakma dizisinde çok tatsız atışma!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Elimi Bırakma 36. bölümüyle 14 Nisan Pazar akşamı ekrandaki yerini aldı. Al Navruz ve Alina Boz’un başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken yapımda Cenk ve Azra arasındaki tatsız atışma vardı. O tartışma sahnesini videodan izleyebilirsiniz. Dizinin fanları ise ikilinin kavga sahnelerinin çok iyi olduğu yorumlarını yaptı.

Bazı dizi takipçileri ise Azra ve Cenk’in tartışmasını istemedikleri mesajını iletti. Cenk’in ucuşan saçları da izleyicilerin dikkatlerini çekti.

Peki 36. bölümde başka neler oldu?

Parayı Faruk’a veren Azra, Cenk’in beklenmedik bir anda gelmesiyle babasının katilini öğrenme şansını kaçırır. Azra parayı alan Faruk’un bir daha kendisiyle iletişime geçmeyeceğine emindir.

Skandala sebep olan videonun Ferhat Usta’nın telefonundan çıkması üzerine Cenk’in Ferhat Usta’yı ihanetle suçlaması, Cenk ve Azra arasında gerilime sebep olur.

Feride ise, bir yandan şirketin itibarını kurtarmak ve kaybedilen iş anlaşmasını geri kazanmak için uğraşırken; bir yandan da Ferhat Usta’nın suçsuzluğunu ortaya çıkarmak niyetiyle harekete geçer.

Kadir ve Melis arasındaki ilişkiyi artık net biçimde öğrenen Arda ise, Kadir hakkında araştırma yapacak ve onun hakkında bir takım bilgilere ulaşacaktır. Arda, ablasının Kadir ile olan ilişkisini aileye açıklayacak mıdır?

Dizinin Künyesi
Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Adnan Güler
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal