Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma dizisinin Sumru’su Dolunay Soysert öyle bir iş yaptı ki, herkes şaştı kaldı!

Elimi Bırakma dizisinin Sumru’su Dolunay Soysert öyle bir iş yaptı ki, herkes şaştı kaldı!

tarafından ker_def
Dolunay Soysert’ten ilginç kutlama!

25 Mart 1973 Adana doğumlu olan Dolunay Soysert, İstanbul Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümü mezunudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi alan Soysert, daha sonra kendisini Nebraska Üniversitesi Tiyatro bölümünde geliştirmiştir.

1994 yılında Kaygısızlar dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Çılgın Bediş, Baskül Ailesi çocuk dizileri ile tanınan Dolunay Soysert, Bir İstanbul Masalı’nda Derya, Benim Annem Bir Melek dizisinde ise Ece olarak sevilmişti.

Kırık Kalpler Durağı, Adanalı, Başrolde Aşk, Muhteşem Yüzyıl, Kayıp, Kehribar, Kayıtdışı gibi çok sayıda yapımda rol aldı.

Kariyeri boyuncu sinema filmlerinde de rolleri bulunan Soysert, toplam 44 projede yer almıştır.

Şimdilerde ise TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Elimi Bırakma dizisinde Sumru karakterine hayat veren oyuncu, Kamboçya’da tatiline devam ediyor.

Oyuncu çift Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci’nin oğulları Ali geçen hafta 1 yaşına bastı. Çiftin yakın dostları Dolunay Soysert de, minik Ali’nin yeni yaşını dünyanın bir ucundan kutladı.

Elimi Bırakma dizisinin Sumru'su Dolunay Soysert öyle bir iş yaptı ki, herkes şaştı kaldı! 7

Ali’nin adına bütün bir köye yemek ısmarlayan Soysert, farklı doğum günü kutlaması ile dikkatleri üzerine çekti.

Bülent Şakrak fotoğrafları “Zerafetine kurban olduğumuz Dolunay Soysert Kamboçya’lara taşımış oğlum Ali’nin doğum gününü… Ablalarına, abilerine lokma olmuş. Eksik olma. Allah senden razı olsun. Cansın, canımızsın…” notu ile Instagram’da paylaştı.