Ana sayfa Sosyal Medya Elimi Bırakma ve Aşk 101’den sonra Alina Boz, neden Maraşlı’yı seçti; detaylar ilgi çekici!

Elimi Bırakma ve Aşk 101’den sonra Alina Boz, neden Maraşlı’yı seçti; detaylar ilgi çekici!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yakında Maraşlı dizisi başlayacak. Burak Deniz ve Alina Boz, yeni dizide partner olarak ekranı ısıtacak. Yeni dizi çiftinin enerjisi ve uyumu çok merak ediliyor. ikisi de son dönemin en başarılı isimlerinden ve Maraşlı da çok merak edilen bir proje konumunda.

Dizide başarılı oyuncu Burak Deniz Maraşlı, Alina Boz ise Mahur karakterine hayat veriyor. Çekimlerin devam ettiği dizi hakkında açıklama yapan Alina Boz, heyecanını paylaştı. Dizi TV programına konuşan oyuncu, “Ben de çok mutluyum. Yeni bir kanalda, yeni bir yapımla, harika bir proje ile karşınızda olacağız inşallah hep birlikte. Heyecanlıyız” diye konuştu.

TRT1’de yayınlanan Elimi Bırakma dizisinin yanı sıra Netflix’in sevilen dizisi Aşk 101’de de izlediğimiz Alina Boz, Maraşlı dizisinin kendisini çok heyecanlandırdığına değindi. Oyuncu en çok merak edilen uyum konusunda şöyle konuştu: “Güzel bir uyum yakaladık, Burak ile birlikte. Çok heyecanlıyım, bir an önce başlasın da biz de görelim diye merak içindeyim.”

Maraşlı dizisinin senaryosunun sürprizli olduğunun altını çizen Alina Boz, bu durumun çok hoşuna gittiğini söyledi. Oyuncu, “İyi bir yapım şirketi, iyi bir partner, iyi bir senarist, iyi bir yönetmen… Hepsi bunun çok önemli şeyler, benim dizi seçimi aşamasında değerlendirdiğim şeyler. Hepsi bir arada çok güzel bir bütün olunca neden olmasın ki dedim, güzel oldu da. İnanıyoruz işimize, bir an önce başlasın diye heyecanlıyız” şeklinde konuştu.

Maraşlı’nın görkemli oyuncu kadrosunda ayrıca; Kerem Atabeyoğlu, Rojda Demirer, Ahmet Varlı, Cemil Büyükdöğerli, Abdül Süsler, Melis İşiten, Cengiz Sezgin ve Neslihan Acar rol alıyor.

Dizinin konusu ise şöyle; Özel Kuvvetler’den ayrılma eski bir asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir.

Gözüpek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı’nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş’in vurulduğu gündür.

Elimi Bırakma ve Aşk 101'den sonra Alina Boz, neden Maraşlı'yı seçti; detaylar ilgi çekici! 1

Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır.

Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur’un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.