Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma’da Cenk ve Azra bunalımda, Sumru ise av peşinde! (46.bölüm 2.fragmanı izle)

Elimi Bırakma’da Cenk ve Azra bunalımda, Sumru ise av peşinde! (46.bölüm 2.fragmanı izle)

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2. sezonuyla TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya başlayan Elimi Bırakma, pazar akşamlarının beğeniyle izlenen yapımlarından birisi konumunda… Alp Navruz ile Alina Boz’un başrollerinde yer aldığı Elimi Bırakma’nın 22 Eylül Pazar akşamı ekrana gelecek olan 46.bölümünde hüzünlü sahneler var.

Elimi Bırakma 46. bölümden 2. fragman yayınlandı. Fragmandaki detaylarda Cenk,bunalımda… “Hikayenin kötü adamı benim” diye konuşan Cenk, ilginç bir söz söyledi. “Ya kendimi feda edecektim, ya da sevdiğim kadını” diye konuşan Cenk önemli bir mesaj vermekte. Sumru ise yeni planlar peşinde… Azra ise daha fazla acı çekmek istemiyor. Sumru’nun Cenk’e söylediği “Azra’ya sen ne kadar yakınsan, ben de o kadar yakınım” sözlerinin büyük bir anlamı var. Cenk’in canı sıkkın ve ne yapacağını bilemiyor… Azra ise her şeyi en başından dinlemeye hazır.

Peki 46.bölümde başka neler olacak?İlk fragmanda bazı önemli bilgiler vardı.

Cenk ile Azra’nın boşanma protokolü ortaya çıkıyor. Cenk’in gözyaşları görülüyor. Azra, “Yeni bir hayat kurmak için önce eski hayatını silmen gerekir” diyerek artık Cenk’i aklından ve gönlünden çıkartacağını gösteriyor.Babası ise Azra’nın hep yanında…

İstanbul’a geri dönen Azra, Cenk’i heyecanlandırıyor. Cenk’in annesi Azra’dan zor bir iş istiyor. Babaanne için Azra’nın konağa dönmesi ve evliliklerinin bitmemiş gibi oyun yapmalarını istiyor. Cenk ise evrakları imzaladı ve boşanmayı onayladı.Azra, holdingde de işe başlıyor.