Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma’da Mert’in yanıtıyla Azra’nın hayatı değişecek!

Elimi Bırakma’da Mert’in yanıtıyla Azra’nın hayatı değişecek!

tarafından zk zk

TRT1’de yayınlanan Elimi Bırakma dizisinin 20. bölüm tanıtımı yayınlandı. 9 Aralık Pazar akşamı ekrana gelecek yeni bölüme, Mert’in mahkemede vereceği yanıt damgasını vuracak.

Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in oynadıkları dizide, Cenk, Azra’ya romantik bir sürpriz hazırlamakla kalmıyor, gelecek adına da ona umut dolu sözler söylüyor.

Mert’e hakim “annenle mi kalmak istersin, yoksa ablanla mı?” sorusu sorulacak ve şimdi herkes Mert’in ne yanıt vereceğini büyük bir merakla bekliyor.

İşte 20. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Azra’nın habersizce evden ayrıldığını düşünen Feride çok üzülür. Azra ise bıraktığı mektubu Feride’nin okuduğunu düşünerek onunla bir konuşma yapar. Feride kırgınlığına rağmen Azra’yı anlayışla karşılar ve bağışlar. Cenk de diğer taraftan Azra’nın gidişine alışamamış onu geri döndürmek için ikna etmeye çalışır…

Bu arada Kadir, Feride’nin teklifi üzerine Mert’in vesayet davasını alır. Kadir bu konuyla ilgili konuşmak üzere Cenk ve Azra’nın karşısına bu defa avukat olarak çıkar. Cansu, Kadir’in Melis’le olan arkadaşlığını öğrenir ve Melis’i korumak adına buna engel olmaya çalışır. Azra, mahkemeyi kazanacağı ve Mert’i alacağı umuduyla Sumru’nun tehditlerine boyun eğmeden Cenk’le olan mutlu beraberliğini sürdürür… Mert’le de arasındaki buzlar çözülmeye başlar…