Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma’nın gıcık Sumru’su Dolunay Soysert’in eski hallerini gören inanamıyor!

Elimi Bırakma’nın gıcık Sumru’su Dolunay Soysert’in eski hallerini gören inanamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – 25 Mart 1874 Adana doğumlu olan Dolunay Soysert şu aralar izleyiciyi deli eden bir karaktere hayat veriyor.

TRT1 ekranlarında ilk sezonunun finalini geçtiğimiz pazar günü yapan Elimi Bırakma dizisinde Sumru olarak izlediğimiz Dolunay Soysert, dizinin hayranlarını adeta çıldırtan bir karakterde.

Sumru’nun sezon finalinde Azra’yı öldürmek istemesi ve boğuşma sırasında vurulması ile dizinin hayranlarının iyice nefretini kazandığını da söylemek lazım. Şimdi 2. sezonu merakla bekleyen izleyiciler Sumru ölecek mi derdine düştü. Zira, Sumru ölür ise Azra katil olur… Elimi Bırakma dizisi ne olacağının pek belli olmadığı bir yapım. Dolunay Soysert başrol karakteri ama şayet o kurşun yarası ile ölür ise bu sefer Azra için hayat çok dramatik geçecek. Birçok dizi izleyicisi ise Sumru’nun ölmeyeceğini düşünüyor.

Elimi Bırakma'nın gıcık Sumru'su Dolunay Soysert'in eski hallerini gören inanamıyor! 9

Kısa bir Elimi Bırakma değerlendirmesi yaptıktan sonra asıl konumuza dönelim. Dolunay hanım yıllar önce geçirdiği estetiğin nimetlerinden fazlasıyla yararlanıyor. Estetik olmadan önceki halini görenler ise şaşırmadan edemiyor.

1994 yılında Kaygısızlar dizisiyle başlayan ekran yolculuğunda o kadar çok rolde yer aldı ki, Dolunay Soysert’i tanımayan dizi izleyicisi yoktur.

Çılgın Bediş, Bir İstanbul Masalı, Kırık Kalpler Durağı, Benim Annem Bir Melek, Adanalı, Muhteşem Yüzyıl, Kayıp, Bana Sevmeyi Anlat dizileri Dolunay Soysert’in rol aldığı çok tanınan yapımlar. Toplamda 36 projede yer aldığını ve 25 yıldır da oyunculuk yaptığını yeniden hatırlatalım.

Elimi Bırakma’da Sumru karakteriyle başarılı bir performans sergileyen Dolunay Soysert’in estetiksiz hali aşağıda…

Elimi Bırakma'nın gıcık Sumru'su Dolunay Soysert'in eski hallerini gören inanamıyor! 10

Görenler o günden bugüne geçirdiği değişime adeta şapka çıkartıyor….

Ayrıca, Dolunay hanımın 10 yıl boyunca Sen Anlat Karadeniz dizisinin Mustafa’sı Sinan Tuzcu ile evli kaldığını hatırlatalım. 9 Temmuz 2006’da başlayan aşk, 2016 yılında boşanma ile sonuçlanmıştı.

Estetiğin insanı nasıl değiştirdiğinin kanıtı Dolunay Soysert…

Elimi Bırakma'nın gıcık Sumru'su Dolunay Soysert'in eski hallerini gören inanamıyor! 11