Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma’nın Gönül’ü Süeda Çil, yine TRT1 dizisinde!

Elimi Bırakma’nın Gönül’ü Süeda Çil, yine TRT1 dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1990’lı yıllardan bu yana birçok yapımda rol alan usta oyuncu Süeda Çil, Bizim Mahalle isimli 1993 yapımı diziden bu yana 27 senedir ekranlarda farklı karakterlerle yer alıyor. Kaygısızlar isimli efsane dizide Terbiye Kaygısız olarak da hatırlayacağınız oyuncu, Sihirli Annem dizisinde de Firuze karakterini canlandırmıştı.

Benim Annem Bir Melek dizisinde Melahat olarak da akıllara yazılan oyuncu, Cennet’in Gözyaşları isimli dram dizisinde de Suna Gürsu karakterini canlandırdığı. Süeda Çil, en son TRT1’de yayınlanan Elimi Bırakma isimli dizide Gönül karakteri ile ekranda yer aldı.

Uzun süredir projelerde bulunmayan oyuncu, 5 sezondur TRT1’de izleyici ile buluşan Payitaht Abdülhamid dizisinin kadrosuna katıldı. Es Film imzalı TRT1 dizisi, 5. sezona birçok oyuncuyu kadrosuna katarak başlamıştı. Kendi kemik kitlesi olan dizi, yoluna devam ediyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Süeda Çil, yeni dizisi Payitaht Abdülhamid’de Refika Kalfa isimli karaktere hayat verecek. Oyuncunun yeni bölümlerde Payitaht Abdülhamid sahnelerinde görünmesi bekleniyor. Süeda Çil aynı zamanda özel hayatında eğitmenlik de yapıyor.