Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma’nın ilk bölümünü heyecan içinde birlikte izlediler…

Elimi Bırakma’nın ilk bölümünü heyecan içinde birlikte izlediler…

tarafından zk zk
TRT 1 ekranlarının heyecanla beklenen, tanıtımları ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken ‘Elimi Bırakma’ dizisinin ilk bölümü TRT 1 ekranlarında Pazar günü yayınlandı.

Başrollerini Alina Boz ve Alp Navruz’un paylaştığı dizinin ilk bölüm izlemesi Etiler Develi’de yapıldı. İlk bölümü TRT 1 yöneticileri, yapım, set ekibi ve dizi oyuncuları beraber izledi. Heyecanları gözlerinden okunan oyuncuların yayın boyunca birbirlerini alkışlamaları da gözden kaçmadı.

Elimi Bırakma'nın ilk bölümünü heyecan içinde birlikte izlediler... 9

Dizinin başrol oyuncuları Boz ve Navruz, çok heyecanlı olduklarını ve bu hikâye de herkesin kendisinden bir şeyler bulacağını dile getirdiler. Dizi sosyal medyanın en çok konuşulan konusu olarak sosyal medyaya damga vurdu.

Elimi Bırakma'nın ilk bölümünü heyecan içinde birlikte izlediler... 10

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaştıkları Cenk’in yollarının kesişmesiyle başlayan Elimi Bırakma dizisi, insanın dönüp gidebileceği bir evinin, ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi” mottosu ile hareket ederek, aile bağlarının önemini bir kez daha seyircinin gözleri önüne serdi.

Elimi Bırakma'nın ilk bölümünü heyecan içinde birlikte izlediler... 11
Yapımcılığını Üs Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Sadullah Celen oturduğu Elimi Bırakma dizide Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi gibi başarılı isimler rol alıyor.