Ana sayfa Sosyal Medya Elinden düşürmüyor! Engin Altan Düzyatan’ın oyunculuk dışındaki büyük bir tutkusu

Elinden düşürmüyor! Engin Altan Düzyatan’ın oyunculuk dışındaki büyük bir tutkusu

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisindeki Ertuğrul Bey karakteriyle 5 sezon ekranda kalan Engin Altan Düzyatan, daha sonra ömrü kısa süren Kurşun dizisinde oynamış ve bir süredir oe dizilere ara vermişti. Dinlenen ve ailesiyle vakit geçiren oyuncu, aynı zamanda büyük bir tutkusu olan uğraşısıyla da ilgilendi.

Kendisini sosyal medyadan takip edenler bilir. Engin Altan Düzyatan, oyunculuğunun yanı sıra tam bir fotoğraf meraklısı. Fotoğraf çekmeyi çok seven Düzyatan, elinden makinasını da düşürmüyor. Oyuncu, zaman içerisinde adeta bir tutkuya dönüşen fotoğraf çekme işini de hayli ilerlettiğini paylaşımlarıyla gösteriyor.

Şimdilerde yeniden Barbaros dizisi ile ekrana dönmesi beklenen oyuncu, instagram’da son olarak elinde fotoğraf makinası ile çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Oyuncunun keyifli hali yüzüne yansırken, sakallarının iyice uzadığı da gözlerden kaçmadı.

Barbaros Hayrettin Paşa’yı oynayacağı diziye hazırlanan Engin Altan Düzyatan’a instagram’daki takipçilerinin pek çoğunun hala ‘Ertuğrul Bey’ diye hitap ettikleri de yorumlarda görülmekte.

Ayrıca fotoğraf çekerken ne kadar mutlu olduğu da yüzüne yansıyor oyuncunun. İşte Engin Altan Düzyatan’ın o keyifli anı…

Elinden düşürmüyor! Engin Altan Düzyatan'ın oyunculuk dışındaki büyük bir tutkusu 7