Ana sayfa Dizi Haberleri Elkızı dizisi reytinglerde ekrana nasıl başladı?

Elkızı dizisi reytinglerde ekrana nasıl başladı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Elkızı için ilk bölüm önemli bir sınav oldu. Kanalın geçen hafta final yapan Son Yaz dizisinden sonra Elkızı’nın iyi sonuç verip vermeyeceği çok merak edilen bir konuydu.

Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz, Fikret Kuşkan ve Perihan Savaş’ın başrollerinde yer aldığı Elkızı dizisi Fox TV’nin aradığı yüksek reytingleri ilk bölümde getiremedi ama ekran ömrüne de kötü başlamadı…

Dizinin tüm kişiler kategorisinde günü altıncı sırada tamamladığını, AB’de dördüncü olduğunu ve ABC1’de de beşincilik elde ettiğini belirtelim. Özellikle de AB ve ABC1 gruplarında ortalama reytingler elde eden Elkızı dizisi, ilk bölüm itibari ile kötü bir başlangıç yapmamış oldu.

30 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak olan ikinci bölümün daha iyi reytingler getirmesi beklentisi de yüksek. Hikayesini geniş bir izleyici grubunun beğendiğini ve daha ilk bölümden diziyle duygusal bağ kuran birçok dizi hayranı bulunduğunu belirtelim.

Elkızı dizisi, Fox TV’nin yeni sezonda beklediği yüksek reytingleri getiremeyebilir ama Cumartesi rekabetinde ayakta kalabilecek bir yapım olarak gözüküyor…

Hatırlanacağı üzere Fox TV, geçen hafta Son Yaz dizisini bitirerek Elkızı’na yer açmıştı. Alınan final kararına da Son Yaz hayranları tarafından ciddi bir eleştiri yapılmıştı.

Elkızı dizisinin reytinglerinin Son Yaz’dan daha iyi olduğunu da belirtmekte yarar var.