Ana sayfa Dizi Fragmanları Elkızı dizisinde dengeleri değiştiren yeni gelişme!

Elkızı dizisinde dengeleri değiştiren yeni gelişme!

tarafından ker_def

Elkızı isimli Fox TV dizisi Cumartesi akşamları yolculuğuna devam ediyor. Dizinin reytingleri hala düşük olsa da kanal yönetimi devam etmesi yönünde bir duruş sergiliyor… Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin final ihtimali de bulunuyor. Bu nedenle de hikayeyi çok beğenenler büyük bir tedirginlik ile cumartesi akşamlarını bekliyor.

Elkızı dizisinde Sedef Avcı’nın canlandırdığı Zeliha karakteri hikayenin gidişatını değiştirecek… Zeliha’nın adımları dengelerin alt üst edecek. Ezo için farklı bir durum gelişiyor ve Elkızı dizisi daha da heyecanlı bir hale geliyor. İşte dizinin 11 Aralık Cumartesi günü yayınlanacak olan 8. bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar:

Elkızı dizisinde dengeleri değiştiren yeni gelişme! 7

Zeliha’nın gelişiyle bütün dengeler değişir. Ezo için hayat bambaşka bir hal alır. Öldü bildiği annesi yaşıyordur. Annesine kavuşmuştur ama hiçbir şey umduğu gibi değildir. Bunca zaman kim saklamıştır annesini? Selçuk ise bir yandan sevdiği kadının dönüşüyle içinde kopan fırtınaları dindirmeye çalışırken bir yandan da Zeliha’ya bunu yapanların peşine düşmüştür.

Çemberin daraldığının farkında olan Cavidan, şüpheleri kendi üzerinden uzaklaştırmak için çok tehlikeli bir karar alır. Nermin bu sırada bambaşka bir tehditle uğraşıyordur – Cemal! Harun’un da dahil olduğu büyük bir suçla hayatları allak bullak olur. Songül ise kendisini birden Ali’nin yanında hem de en zor anında destekçisi olarak bulmuştur.

Ali’nin ise aklı da kalbi de Ezo’dadır. Artık susmayacaktır Ali. Ezo’ya içinde ne varsa döker. Ezo için bir başka şok da bu olur. Dünyası başına yıkılan Harun’a bir başka darbe de Ezo’dan gelir. Her şey arap saçına dönmüştür. Tüm bu duygusal depremlerin arasında Ezo da hayatına dair, hislerine dair kesin kararlar almıştır.