Ana sayfa Dizi Haberleri Elkızı dizisinin başarısını engelleyen en büyük talihsizlik!

Elkızı dizisinin başarısını engelleyen en büyük talihsizlik!

tarafından ker_def

TelevziyonGazetesi.com / Detay -Final endişeleri arasında yoluna devam eden dizinin adı Elkızı Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Elkızı dizisi Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşuyor. Gönül Dağı dizisinin muhteşem çıkışını sürdürmesi ve Kardeşlerim isimli atv dizisinin de iyi gitmesi Elkızı’nın düşük kalan reytinglerini açıklamaya yetiyor.

Rakipleri o kadar güçlü ve sadık bir izleyici kitlesini topladı ki, Elkızı başarılı bir dram yapımı olsa bile dizi izleyicilerini kendisine çekmekte zorlanıyor… Başladığı günden bu yana ortalamanın altında gelen reytinglerine rağmen, yoluna devam eden Elkızı, bir miktar daha yükseliş sağlarsa daha emin adımlarla ilerleyebilir.

Ancak dizinin gidişatına bakan hayranlar endişeli bir ortamda bulunuyor. Çünkü Elkızı küçük düşüşler bile yaşasa Fox TV için bu durum final sebebi olarak görülebilir. Bu sezon 5 dizisine final yaptırmaktan çekinmeyen Fox TV, Elkızı için ise beklemeyi tercih etti.

Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk 7 bölümü yayınlandı. Sekizinci yeni bölümü ile 11 Aralık Cumartesi akşamı izleyenlerin karşısına çıkacak olan dizi güçlü bir dram hikayesi sunuyor…

Başrol oyuncularının performanslarını da beğenen izleyiciler, dizinin uzun süreli olmasını çok istiyor. Ancak Elkızı’nın devam etse bile reytinglerde ciddi bir sıçrama yapmasını beklemek zor. Çünkü Cumartesi rekabetinde ilk iki sırada yer alan Gönül Dağı ile Kardeşlerim adeta izleyicilerin büyük bir bölümünü kendilerine bağlamış durumda.

Elkızı dizisinin başarısını engelleyen en büyük talihsizliğin Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizilerinin çok başarılı olması ve sadık izleyici grubunun bu yapımları bırakmayı düşünmemesini gösterebiliriz.