Ana sayfa Sosyal Medya Elkızı’nın Seher’i Çağla Şimşek’ten aşk itirafı geldi!

Elkızı’nın Seher’i Çağla Şimşek’ten aşk itirafı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çağla Şimşek, çocuk yaşlarından itibaren dizilerde yer almaya başladı. 2002 doğumlu olan oyuncu, 2007’de Elveda Derken ile setlere adım attı. Çocukluk dönemi hep setlerde bir projeden diğerine geçerek ilerleyen Çağla Şimşek şimdi genç bir kadın…

En son Kardeşlerim isimli atv dizisinde Ayşe karakterini canlandıran oyuncu, yeni sezonda ise Elkızı isimli Fox TV dizisinde Seher karakterinde yer alacak.

Dram yapımlarını çok seven Çağla Şimşek’in kariyerine bakıldığı zaman birçok dram dizisi görebilirsiniz. Hayat Devam Ediyor, Küçük Gelin, Elif gibi dizilerle de tanınan oyuncu tüm bu projelerde dramın en ağır hallerini ekranda sergiledi.

Oyuncu, Elkızı dizisinde de dram hikayesinin bir parçası oldu. Yaptığı açıklamada sevgisiz büyüyen birisinin hayat karşısında güçlü durabileceğini ifade eden oyuncu, “Kendi içlerinde kırılgan olabilirler, çocuk gibi olabilirler ama dışarıya kendilerini daha güçlü gösterebilirler” diye konuştu.

Aşk için her türlü fedakarlığın yapılabileceğini anlatan oyuncu, “Hiç aşık olmadım şu zamana kadar. Her şey yapılırdı. Sevmek çok güzel bir şey. Aşkı tam olarak bilmediğim için, ileride aşık olduğumda bu soruyu tekrar yanıtlayabilirim” diyerek de bir itirafta bulundu.