Ana sayfa TV Programları “Eltilerimle aram çok iyi!” Zuhal Topal’la Sofrada 60. Bölüm

“Eltilerimle aram çok iyi!” Zuhal Topal’la Sofrada 60. Bölüm

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle hafta içi buluşmaya devam eden Zuhal Topal’la Sofrada programının 60. yeni bölümü 16 Kasım CUma günü izleyicilerle buluştu. Programda bu haftanın birincisi belli oldu.

Haftanın son gününde gelin Hülya hanımın evine konuk olundu. Kayınvalidesi Ayşe hanım da Hülya hanıma destek verdi. Hülya hanımın tatlısı dışındaki tüm yemeklerine bir eksiklik bulundu ve pek beğenilmedi. Bu yüzden den gelen puanlar bir hayli düşük oldu.

Hülya hanımın yemeklerine kayınvalideler puanlarını verdi.

Nezihe hanım 4 puan verdi.
Kadriye hanım 2 puan verdi.
Meryem hanım 3 puan verdi.
Ayşe hanım 2 puan verdi.
Zuhal Topal ise puanını daha sonra açıklayacağını (6 puan) söyledi.

Zuhal Topal, puanlar açıldıktan sonra bazı kayınvalidelerin hesap kitap yaptıklarını, strateji uyguladıklarını ancak eninde sonunda yarışmada her zaman hak edeninin kazandığını belirtti.

60. bölümde ise bir rekor çıktı. Bugüne kadar ki tüm haftalarda elde edilen puanlardan daha yüksek bir puan çıktı.

Puanlama için tüm gelinler ve kayınvalideler buluştu. Bu sırada gelinler arasında ciddi bir atışma yaşandı. Bir hayli gergin anlar yaşandı Zuhal hanım bu ortama izin verdi ve hiç müdahale etmedi.

En ciddi tartışma konusu Kadriye hanımın Dilek hanımın sofrasına 9 puan vermesiydi. Kadriye hanım, yemekleri beğendiği için bu puanı hak ettiğini belirterek kendini savundu.

Zuhal Topal, “Önünüze gelen yemekteki tada bakacaksınız. Burası bir yemek yarışması. Maalesef ki görüyoruz ki başka şeyler ortaya çıkmış. Kayınvalidelerin nezdinde de bunlar çok önem arz ediyor” diyerek, yemek dışında gelinlerin tavırlarının da puanlanmasını eleştirdi.

Haftanın en az puan alan yarışmacıları yani Beşinci sırada Aslı hanım ve Hülya oldu. 17 puan aldı. 11 puan kayınvalidelerden 6 puanı Zuhal Topal verdi.

Haftanın dördüncüsü ise Suna ve Kadriye hanım oldu. 19 puan aldılar. Zuhal Topal 6 puan verdi, kayınvalideler 13 puan verdi.

Haftanın üçüncüsü ise Nezihe teyze ve gelini Dilek oldu… Zuhal hanım 7 puan verdi, kayınvalideler ise 13 puan verdi; toplam 20 puan elde etti.

Haftanın ikincisi ise Yeliz ve Meryem hanım oldular… Toplamda 26 puan elde ettiler. Kayınvalidelerden 18 puan gelirken, Zuhal Topal da 8 puan verdi.

Dilek hanım ile kayınvalidesi Ayşe hanım 30 puan ile 60. bölümün birincisi oldu ve 10 bin TL’yi kazandı. 22 puan kayınvalidelerden gelirken, Zuhal Topal da 8 puan verdi.