Ana sayfa Dizi İzle Emanet 11 Şubat Perşembe 114. bölüm fragmanı izle

Emanet 11 Şubat Perşembe 114. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Emanet dizisi hafta için her akşam saat 19.00’da büyük bir heyecan ile bekleniyor. Kanal 7 ekranının başına geçen izleyiciler hem duygusal hem heyecanlı hem de entrika dolu sahneleri adeta soluksuz izliyor. Emanet dizisinin reytingleri de gayet iyi gelmekte. Dizinin en son 113.bölümü yayınlandı. Şimdi ise 114. yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor.

Zuhal Seher’i tuzağa düşürmek isterken kendisi köşeye sıkıştı.. Her şeyden habersiz olan Yaman ve Seher ne ile karşılaşacak, işte bu konu meraklı izleyicileri cezbediyor.. 11 Şubat Perşembe günü yayınlanacak 114. bölümden ilk görüntüler paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı konusunda ilk detayları aşağıdaki fragmanda bulabilirsiniz.

Dizinin bu akşam 113. bölümü ekrana geldi ve izleyiciler de büyük heyecana tanıklık etti. Zuhal, Seher’e kurdukları kumpas için harekete geçmişken köşeye sıkışır. Seher ve Yaman ise her şeyden habersiz nikâh hazırlıklarına devam etmektedirler. Ali ve Kiraz, İbo’ya yardım etme konusunda yine karşı karşıya gelirler.

İşte 113. bölümün tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor.