Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 12 Nisan Pazartesi 156. bölüm fragmanı izle

Emanet 12 Nisan Pazartesi 156. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Emanet yoluna emin adımlarla devam ediyor. Dizine bir hafta daha geride kaldı… Reyting sonuçları çok iyi gelmeye devam eden dizide Seher ve Yaman’ın hikayesine tutunan yüz binlerce izleyici bulunuyor. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide artık izleyiciler pazartesi gününü iple çekiyor.

Bugün yayınlanan 155. bölümde gerçekleri öğrenen Yaman’ın halleri dikkatleri çekti. Seher’e yaptığı haksızlıkları anlayan Yaman’ın durumu izleyicilerin ilgisinin artmasına neden oldu. Emanet dizisinin 12 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 156. yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor… Yeni bölüm fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emanet (@emanetkanal7)’in paylaştığı bir gönderi

Peki bugünkü 155.bölümde başka neler oldu. Yaman’ın gerçekleri öğrenmesinin ardından Seher’e karşı tavırları çok merak ediliyordu. Yaman bu zamana kadar Seher’e haksızlık yaptığını anlar. Yaman Seher2in gönlünü alabilecek mi? İşte bu sorunun yanıtı da önümüzdeki hafta net bir şekilde göreceğiz.

Bunca zamandır bir yalana inanan eve Seher’e haksızlık eden Yaman, tüm yanlışlarını düzeltmek ister. Ancak işi hiç de kolay değildir. Emanet dizisinin 155. bölümün tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor