Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 13 Nisan Salı 157. bölüm fragmanı izle

Emanet 13 Nisan Salı 157. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında yayınlanmakta olan Emanet dizisi, bazı ana akım medya kanalındaki dizilerden daha iyi performans sergilemeye başladı. Akrep, Seni Çok Bekledim, Akıncı, Payitaht Abdülhamid gibi dizilerden çok daha iyi reytingler elde edebilen Emanet’in bu başarısının altında ise hikayesine olan ilgi yatıyor.

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisi de Yaman ile Seher karakterlerini çok başarılı şekilde canlandırıyor. Dizinin her bölümü heyecana neden oluyor ve hafta içi akşam saatlerinde yüz binlerce izleyici Kanal 7 ekranında Emanet dizisini bekliyor. 156. yeni bölüm 12 Nisan Pazartesi yani bu akşam başladı. Yeni bir hafta gizemlerin ortaya çıktığı bir bölüm ile geldi… Dizi hayranları 13 Nisan Salı günü yayınlanacak olan 157. bölümü de çok merak etmeye başladı. Yeni bölümden ilk fragman yayınlandı, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Peki Emanet dizisinin 156. bölümünde yaşananlar ile ilgili detaylar neler? Yaman ve Seher, Ela’nın beklenmedik sürpriziyle bu zamana kadar konuşmadıklarını konuşur.

Ela’nın sürpriz ziyareti, Yaman ve Seher arasında konuşulmayan konuları açar. Hatalarını tamir etmeye çalışan Yaman, Seher’in beklenmedik tepkisiyle karşılaşacaktır.

İşte dizinin bu akşam yayınlanan 156.bölümünün tamamı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor