Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 15 Mart Pazartesi 136. bölüm fragmanı izle!

Emanet 15 Mart Pazartesi 136. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle hafta içi akşam saatlerinde buluşmakta olan Emanet dizisinin 135.bölümü yayınlandı. Yaman ve Seher’in hikayesinde bir hafta daha geride kaldı. Bu hafta özellikle reytinglerin iyi sonuçlar vermesi ile verimli geçen bir hafta olduğunu söyleyebiliriz.

Emanet dizisinin etkilediği izleyici kitlesi hızla artıyor, bu durum da reyting sonuçlarına çok olumlu yansıyor. Dizinin 135. bölümü de yine yoğun bir ilgi gördü. Yaman’ın kurduğu oyun sonrası Seher iyice köşeye sıkışmıştı. İkilinin arasında artık büyük sorunlar var. Arada kalan Seher, ne yapacağını bilemez bir duruma geldi… Emanet dizisinde bir hafta bitti ama yeni haftanın heyecanı da başladı. Dizi hayranları 15 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak 136.bölümde neler olacağını merak ediyor. Yeni bölümden ilk fragman paylaşıldı, işte merakla beklenen görüntüler:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emanet (@emanetkanal7)’in paylaştığı bir gönderi

Emanet dizisinin bugünkü bölümünde yaşananlara geri dönersek, Yaman’ın büyük planı işliyor. Seher ise şaşkın durumda ve ne yapacağı konusunda kararsızlık yaşıyor. Yaman’ın kurduğu mutlu evlilik oyununun içinde köşeye sıkışan Seher kendine bir çıkış yolu arar. Ama bu hiç kolay olmayacaktır.

İşte Emanet dizisinin 135.bölümünün tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

e>

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisi de başarılı performansları ile hayranlarının gözüne girmeyi başardı. İkili, hem iyi oyunculuk sergiliyor hem de her geçen hafta hayran sayısını artırıyor.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor.