Ana sayfa Dizi İzle Emanet 18 Şubat Perşembe 119. bölüm fragmanı izle! Emanet’te düğün, sosyal medya yıkıldı!

Emanet 18 Şubat Perşembe 119. bölüm fragmanı izle! Emanet’te düğün, sosyal medya yıkıldı!

tarafından ker_def

Emanet dizisinde düğün var… Dizinin 17 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanan bölümü Düğünümüz Var etiketi ile tüm sosyal medyada da gündemin ilk sıralarında yer aldı. Binlerce tweet paylaşıldı. Yaman ve Seher’in düğününe ilgi çok büyük oldu. Dizinin hayranları sosyal medyada yaptıkları yorumlarda mükemmel bir şov izlediklerini ifade eden yorumlar bıraktı.

Emanet dizisinde Yaman ve Seher’in düğünü ile büyük bir keyif yaşayan izleyiciler. Şimdi de yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Yaman ve Seher’in evlilikleri nasıl ilerleyecek? Neler öne çıkacak? İkiliyi ayırmak isteyenler hangi adımları atacak? İşte bunun gibi sorular var. Emanet dizisinin 119. yeni bölümü 18 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak. İşte heyecanla beklenen 119.yeni bölümden ilk fragman:

Sosyal Medya Yıkıldı! Dizinin 118. bölümde yaşananlara ayrıca parantez açmak şart. Dizinin hayranları büyük bir hevesle ekran başına oturdu. Seher ve Yaman’ın uyumları yine mükemmeldi. Dizi ekibi iyi bir düğün sahnesi hazırlamıştı. Tam bir görsel şölen sunuldu. Emanet hayranları da çok memnun kaldı. Bu memnuniyet de sosyal medyada binlerce yorum olarak gündemin ilk sırasına kadar çıktı. “Bakışlarınız yeter, çok güzelsiniz” diye yorumlar bırakan hayranlar Yaman ve Seher’in evlilik sahneleri büyük bir hayranlıkla takip etti.

Emanet dizisi 118.bölümün tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

İkbal ve Zuhal nikahı engellemeye çalışırken büyük bir şoka uğrar. İkbal ve Zuhal, ortadan kaybolan dosyayı bulmak için çırpınırken, Yaman ve Seher kendilerini bekleyen mutluluğa adım adım yaklaşmaktadır.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Dizinin instagram sayfasında yayınlanan kısa videodaki bu bakışmaya da izleyiciler fazlasıyla ilgi gösterdi.

Emanet 18 Şubat Perşembe 119. bölüm fragmanı izle! Emanet'te düğün, sosyal medya yıkıldı! 7