Ana sayfa Dizi İzle Emanet 19 Mayıs Çarşamba 183. yeni bölüm fragmanı izle

Emanet 19 Mayıs Çarşamba 183. yeni bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Emanet dizisi Kanal 7 ekranında başarılı performanslarına geri döndü. Bayram günleri düşük reytingler gelmişti ama dizi yeni haftaya daha iyi sonuçlarla merhaba dedi. Emanet dizisinde haftanın ikinci bölümü bu akşam izleyicilerle buluştu. Kanal 7’nin sevilen dizisinde Seher ile Yaman’ın birbirlerine sıkı sıkı tutunması izleyicileri de derinden etkiliyor.

Emanet dizisinde Seher’in sağlık sorunları var ama Yaman hep onun yanında ve daima da yanında kalmaya söz veriyor. İşte bu durum Seher için hayatında yepyeni bir duygu. Artık Yaman’a güvenme konusunda daha da içi rahatlayan Seher, sorunlarla birlikte boğuşacak olmaktan dolayı da memnun ama yine de kaygılı… Karanlık çukura düşen Seher’i çıkartmak için Yaman elinden gelen her şeyi yapıyor. Bu durum da sadakat noktasında dizi hayranlarını çok memnun ediyor. Dizinin 19 Mayıs Çarşamba günü 183. yeni bölümü yayınlanacak. Neler olacağı da merakla bekleniyor. Fragmanı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Yaman karakterine hayat veren Halil İbrahim Ceyhan, kendinden birçok özelliğin karakterde de olduğunu ifade etmişti. Oyuncunun etkili performansının altında aslında bu durum da yatıyor. Seher karakterinde Sıla Türkoğlu da rolüne inanmış ve yoğun tempoda çalışmak sorun değil.. . Seher ve Yaman’ın iyi bir dizi çifti olması hayranları da mutlu ediyor. Sosyal medyada bu ikiliye yönelik de binlerce paylaşım yapılıyor. Son dönemin gözde dizi çiftlerinden birisi de Seher ve Yaman…

Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan arasında bir aşk olduğu iddiası da sosyal medyada konuşulmuştu. İkili TV100’e verdikleri röportajda bu soruya net bir yanıt vermedi. İşleri ile konuşulmak isteyen ikili, özel hayatın ise kendilerine kalması gerektiğini ifade etti.

Net olmayan ifadeler ikilinin hayranlarının kafasını biraz daha karıştırdı ama gizemin devam etmesi Emanet dizisine ilgiyi canlı tutacağı için doğru taktik.

Emanet, Kanal 7 ekranında bugün 182. bölümü ile yayınlandı ve fragmanı da aşağıda bulabilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor. Emanet… Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunacak öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkacak.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK…