Ana sayfa Dizi İzle Emanet 20 Mayıs Perşembe 184. bölüm fragmanı izle!

Emanet 20 Mayıs Perşembe 184. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/  Detay – Emanet dizisi Kanal 7 ekranlarında ilk sezonunu tamamlamaya doğru ilerliyor. Geçtiğimiz aya kadar çok iyi reytingler alarak bir çıkış trendi yakalayan dizi, ne yazık ki son haftalarda ciddi bir reyting kaybı yaşadı. Seher ve Yaman’ın hikayesinin neden böyle bir güç kaybı yaşadığı merak ediliyor. Bayram nedeniyle birçok yapım düştü ama yeni haftada reytingler yerine geldi. Emanet’te ise tüm kişiler kategorisinde ilk 10 arasına girmeye doğru yaklaşan bir çıkış süreci vardı. Ancak son dönemde dizi sıralamada gerilere doğru kaydı.

Bir ara ana akım medya kanallarında yayınlanan dizileri bile gerisinde bırakan Emanet, ne yazık ki, son haftalarda daha düşük sonuçlar alıyor. Seher ile Yaman’ın hikayesi ise tutkulu bir şekilde devam ediyor. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin iyi uyumu, dizinin ilk sezonda öne çıkmasını sağladı. Zaman zaman sette birbirlerine çeşitli uyarılarda da bulunan ikili, daha iyi olmak adına birbirlerine sette destek oluyor. Hikayede ise Yaman’ın, şartsız bir şekilde Seher’e destek olduğunu görüyoruz. Emanet dizisinin 184. yeni bölümü 20 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’da yayınlanacak. Yeni bölümden ilk fragmanı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Emanet dizisinin bugünkü bölümünde Seher’in korkularına rağmen Yaman’ın güçlü desteği vardı. Birçok zorluğu birlikte çözme kararlılığında olan Yaman, güçlü bir karakter çiziyor. Emanet dizisinde izleyiciler de karakteri bu yüzden çok beğeniyor. Seher ise tüm kalbi ile Yaman’a tutunmuş ve sağlık sorunlarının yarattığı bunalımı yaşıyor. Ancak Yaman’ın desteği Seher’i ayakta tutuyor.

Emanet’in bugünkü bölümünde 183.bölümü yayınlanan dizide Seher’in adım atma heyecanı bir yana, diğer yanda da onu bu duruma sokanların hırsı bitmiyor. Ancak durumdan kuşkulanan Yaman, sorular sormaya başlıyor. İşte Emanet dizisinin 183. bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Dizinin genelkonusu:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf…

Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.