Ana sayfa Dizi İzle Emanet 25 Şubat Perşembe 124. bölüm fragmanı izle!

Emanet 25 Şubat Perşembe 124. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Başrollerinde Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun yer aldığı Kanal 7 dizisi Emanet, hafta için akşam saatlerinde izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Heyecanın iyice yükseldiği dizinin yeni bölümleri de merakla bekleniyor. Yaman ve Seher’in evliliği geçen haftaya damgasını vurmuştu. Reytinglerin de geçtiğimiz hafta Salı-Cuma arası çok iyi geldiğini hatırlatalım. Ancak dizi yeni haftaya reyting düşüşü ile başladı.

Emanet dizisinin 24 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanan 123. bölümünde Yaman ve Seher’in yeni hayatlarına alışmaya çalışmaları farklı duyguları ekrana taşıdı… Seher’in Yaman karşısında dilinin tutulması da izleyicinin dikkatinden kaçmadı. Emanet dizisinin 25 Şubat Perşembe akşamı 124. yeni bölümü yayınlanacak. Neler yaşanacağı merakla bekleniyor. ilk fragman yayınlandı videodan izleyebilirsiniz.

Peki bugün yayınlanan 123.bölümde başka neler oldu? Yaman ve Seher’in evliliğinde her şey olması gerektiği gibi görünmektedir. Konuşulması gereken tek bir şey kalmıştır. Her şeyin farkında olan Seher, Yaman’ın karşısında heyecandan kalbi yerinden çıkacak gibi hisseder. Dizinin bugün yayınlanan son bölümünü videoda izleyebilirsiniz.

Hafta içi akşam saatlerinde önemli bir izleyici grubu Emanet dizisini tercih ediyor. Kemik izleyicisini çoktan oluşturan dizi, başarılı bir ilk sezon geçiriyor. Dizinin genç oyuncuları da performansları ile takdir toplamaya devam ediyor.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.