Ana sayfa Dizi İzle Emanet 26 Şubat Cuma 125. bölüm fragmanı izle

Emanet 26 Şubat Cuma 125. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında Eylül ayından bu yana izleyicilerle hafta içi buluşmakta olan Emanet dizisi büyük ilgi görmeye devam ediyor. Şimdiye kadar 124 bölümü yayınlanan dizi, geniş bir kitleyi etkiledi. Kanal 7 için yüksek sayılabilecek reytingler alan Emanet, zaman zaman ana akım kanallardaki dizileri bile geçebiliyor. Dizinin bu akşam ekrana gelen 124. bölümünde izleyiciler Seher’in Zuhal’ı affedip affetmeyeceğini merak etti.

Yaman, tüm yaşadıklarını bir kenara bıraktı ve Seher’den zor bir şey istedi. Zuhal’ı affetmek o kadar kolay değil… Yaman artık dilinin bağını da yavaş yavaş çözmeye başlıyor. Seher yavaş yavaş büyük değişimin yaşanmasına neden oluyor. Emanet dizisinin 125. yeni bölümü ile bir hafta daha geride kalacak. 26 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak olan 125. bölümden ilk fragmanı videoda bulabilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emanet (@emanetkanal7)’in paylaştığı bir gönderi

Emanet dizisinde Yaman ve Seher’in geçen hafta boyunca devam eden evlilik serüvenleri büyük heyecana sahne olmuştu. Şimdi de izleyiciler, iki karakterin yeni hayatından detayları soluksuz izliyor…

Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’unun başrollerinde yer aldığı Emanet dizisinin 124. bölümün tamamını videoda bulabilirsiniz.

Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet iyi sonuçlar alıyor, sosyal medyada da geniş bir kitle tarafından takip ediliyor. Dizi ile ilgili binlerce mesaj ve görsel de sosyal platformlarda paylaşılarak etkileşim yaratılıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet, Karamel Yapım imzasını taşıyor. Dizi, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.